[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Dobrze wiedzieć..kacper85 pisze:Ja się dostosuje choć za tydzień może być ciężko (zjazd). Preferuje co dwa tygodnie.
Olszak to był lekarz na motórze nie jakiś typ :mrgreen: taki ambulans nowoczesny. Choć też się zestresiłem bo właśnie zaczynałem Cię gonić.
Co do spotu i jego planów tak jak DżiPi ja się dostosuje
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
"robta co chceta, sie dostosuje..." sranie w banie i idzenie (bo juz nawet nie iście czy pojscie) na latwizne Panowie Szlachta, za malo nas troche zeby sie kitrac we tlumie. Raczej inicjatywy nam trza zeby sie nie znudzilo wystawanie pod supermarkietem - a gdzie Wasza inicjatywa, rodowity Warszawiaku jeden z drugim?
Kurna zeby trasy "turystyczne" po Waszym miescie wytyczaly buraki naplywowe z Ostrody czy innego zadupia za Bugiem? wolne zarty :mrgreen:
Olszak, Ty ostatnio wyznaczasz terminy spotow - meska decyzja...
Kurna zeby trasy "turystyczne" po Waszym miescie wytyczaly buraki naplywowe z Ostrody czy innego zadupia za Bugiem? wolne zarty :mrgreen:
Olszak, Ty ostatnio wyznaczasz terminy spotow - meska decyzja...
zacytuje tu kogos slawnego ostatnio: "a pie%dol sie!" :mrgreen:deejay.ftb pisze:Kurna zeby trasy "turystyczne" po Waszym miescie wytyczaly buraki naplywowe z Ostrody czy innego zadupia za Bugiem? wolne zarty
ja tam wawy za bardzo nie znam wiec za duzo w tej kwesti powiedziec nie moge...
dlatego tez ide za tlumem :roll:
bo tu kogos z cojones potrzeba :mrgreen:deejay.ftb pisze:a gdzie Wasza inicjatywa, rodowity Warszawiaku jeden z drugim?
Ostatnio zmieniony 07 lut 2011, 22:26 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
Hahah :lol:deejay.ftb pisze:Kurna zeby trasy "turystyczne" po Waszym miescie wytyczaly buraki naplywowe z Ostrody czy innego zadupia za Bugiem? wolne zarty :mrgreen:
Jak miało być co 2 tygodnie to jak się trzymaliśmy tego tyle czasu to i teraz się trzymajmy. Wiec termin następnego spota 20.02.2011r godz.14 Fort Wola. Bez odbiorudeejay.ftb pisze:Olszak, Ty ostatnio wyznaczasz terminy spotow - meska decyzja...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Ehhh. Osobiście uważam że lepiej było by zrobić spota tego 13 lutego i później 27 gdyż poniewaz Warszawa ma ferie i dużo ludzi moze wyjechać a wtedy frekwencja moze byc mala... Nie lepiej spotkac sie tego 13 i nagrac duuuuzooo materialu do filmu ? zeby wreszcie byla jakas jakosc tego :mrgreen: No ale chyba Pan Prezes nie rozpatrzył wszystkich wniosków. Osobiście jestem za spotem 13 lutego i kręceniem materiału tak jak deejay sugerował z porządnym POMem. Mi trasa odpowiada bez znaczenia która czy v2 czy v3.