[8B AAH] Niekończące się remonty
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
chybo101, nie dość że Twój nowy tron mi się bardzo podoba, to jeszcze jest najwygodniejszym fotelem na jakim siedziałem a przecież usiadłem gdy był poza autem.
Idealne fotele :mrgreen:
Aż sam zacząłem pilniej szukać podobnych... bo po kilku próbach prawie miałem fotele z cabrio takie jak z RS2 tylko z pełnymi zagłówkami.
PS Jeśli trafi się drugi taki sam to bym zostawił tapicerkę ale jak trafisz inny, to robisz czarną skórę?
Czy jakiś beżyk? (to są trochę inne Recaro)
A jak urodzi się bobas to zapodajesz na tył kubełek Recaro? :lol:
Idealne fotele :mrgreen:
Aż sam zacząłem pilniej szukać podobnych... bo po kilku próbach prawie miałem fotele z cabrio takie jak z RS2 tylko z pełnymi zagłówkami.
PS Jeśli trafi się drugi taki sam to bym zostawił tapicerkę ale jak trafisz inny, to robisz czarną skórę?
Czy jakiś beżyk? (to są trochę inne Recaro)
A jak urodzi się bobas to zapodajesz na tył kubełek Recaro? :lol:
Widzę ze stołek się podoba. Juz jest zamontowany i podłączony. Problem jest tylko jeden Będzie trzeba zakupić ori konsole Recaro żeby fotel był na odpowiedniej wysokości bo w tej chwili jest troszeczkę za wysoko.
Atlas ja proponuje wypad do helmutow po takie stołki bo raczej nie liczę ze się u nas taki znajdzie. A jak będzie komplet to się obszyje, a jak to się okaże na pewno skóra i alcantara.
Atlas ja proponuje wypad do helmutow po takie stołki bo raczej nie liczę ze się u nas taki znajdzie. A jak będzie komplet to się obszyje, a jak to się okaże na pewno skóra i alcantara.