[B4 1.9 TDI 1Z] Zaciski hamulcowe
-
- Forum Audi 80
[B4 1.9 TDI 1Z] Zaciski hamulcowe
Witam,
koledzy możecie mi powiedzieć od jakich innych modeli audi lub też jakiś modeli vw lub innych będą pasować zaciski hamulcowe na tył.
koledzy możecie mi powiedzieć od jakich innych modeli audi lub też jakiś modeli vw lub innych będą pasować zaciski hamulcowe na tył.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2010, 17:43 przez ikswezsutram, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Ja też właśnie zacząłem zabawę z zaciskami i powiem tyle że od coupe zaciski są takie jak w b3 czyli z wajchą od ręcznego ustawioną prostopadle do osi tłoczka a w b4 były te z wajchą od ręcznego na tej samej osi co tłoczek. Czy pasuje rozstaw śrub to nie mam pojęcia bo jeśli by pasował to opłacało by się kupić z b3 bo moim zdaniem lepiej rozwiązane konstrukcyjnie. Jak nie leja zaciski jeszcze to można spróbować regeneracji niby roboty trochę jest ale koszta mniejsze niż wymiana na używkę w nie wiadomo jakim stanie. Jeśli chodzi o nówki sztuki to bodajże 350/szt. w ASO
-
- Forum Audi 80
Witam!!!
Odgrzewam temat ponieważ nie wiem wiem jaki mam przedni giętki przewód hamulcowy?
Muszę go jutro kupić ale nie wiem jaki? Słyszałem, że były różne rodzaje dlatego pytam, stary mi pękł w trakcie jazdy. Dobrze, że nic przede mną nie stało jak zacząłem hamować i pedał wpadł w podłogę. Moje auto to B4 Avant 1,9 TDI maj 1994r. Proszę o odp.
Pozdrawiam...
Odgrzewam temat ponieważ nie wiem wiem jaki mam przedni giętki przewód hamulcowy?
Muszę go jutro kupić ale nie wiem jaki? Słyszałem, że były różne rodzaje dlatego pytam, stary mi pękł w trakcie jazdy. Dobrze, że nic przede mną nie stało jak zacząłem hamować i pedał wpadł w podłogę. Moje auto to B4 Avant 1,9 TDI maj 1994r. Proszę o odp.
Pozdrawiam...
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Tutaj jeszcze
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &price_to=
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &price_to=