Style forum
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Style forum
Dzisiaj dodałem jeden "szeroki" styl forum.
Styl to rodzaj skórki, wyglądu.
Można go zmienić w profilu własnym. Jeśli ktoś lubi szerokie style, ma dużą rozdzielczość w komputerze to zapraszam do zmiany.
Stylem domyślnym jest stary styl.
Styl to rodzaj skórki, wyglądu.
Można go zmienić w profilu własnym. Jeśli ktoś lubi szerokie style, ma dużą rozdzielczość w komputerze to zapraszam do zmiany.
Stylem domyślnym jest stary styl.
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Całkiem fajny styl tylko tonacja mogła by być troszkę ciemniejsza i mogły by wrócić pierścienie rang. Poza tym dzięki!
Po przetestowaniu nowego stylu powiem jeszcze że:
- brakuje mi że po kliknięciu na baner nie wraca się do strony domowej
- fajne są statystyki
- super opcja powiadamiająca o nowych PW
- czerwień mogła by mieć odcień bardziej purpury żeby tak nie raziła i szary mógłby być bardziej stalowy a biały być właśnie taki szary
Po przetestowaniu nowego stylu powiem jeszcze że:
- brakuje mi że po kliknięciu na baner nie wraca się do strony domowej
- fajne są statystyki
- super opcja powiadamiająca o nowych PW
- czerwień mogła by mieć odcień bardziej purpury żeby tak nie raziła i szary mógłby być bardziej stalowy a biały być właśnie taki szary
jest fajniejszy bo jest szeroki...
co do rang to jak bede miał chwilę czasu to przerobię, tamte były na jasnym tle (a powinny być na bezbarwnym - moje niedopatrzenie)
teraz się zmienił kolor tła foru, więc zmobilizuję się do tego by w końcu zrobić bezbarwne
a top strony można jeszcze zmienić,
narazie nie panikujcie, dopiero się rozwijamy, więc trochę cierpliwości... znając Doca - będzie git :mrgreen:
co do rang to jak bede miał chwilę czasu to przerobię, tamte były na jasnym tle (a powinny być na bezbarwnym - moje niedopatrzenie)
teraz się zmienił kolor tła foru, więc zmobilizuję się do tego by w końcu zrobić bezbarwne
a top strony można jeszcze zmienić,
narazie nie panikujcie, dopiero się rozwijamy, więc trochę cierpliwości... znając Doca - będzie git :mrgreen:
no to teraz widze że widze
kolorystyka bardzo przyjemna i faktycznie nie daje tak bardzo po :shock: oczach jak poprzednie jasne , a faktycznie ciutke za szerokie [troszku utrudnia przeglądanie]
Ostatnio zmieniony 14 sty 2007, 19:42 przez YAMATO, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Zapędziłem sięcobra pisze:Admin... Doc jest adminem... ja jestem modemOofol pisze:ale nasz Mod się kolorystyką popisał :mrgreen: Jak dla mnie bomba!troszku niżej :mrgreen:
kurcze naprawde jak bede miał chwilkę czasu to wezme sie za te rangi, teraz tak trochę przed sesyjnie jest i gorąco sie robi