[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Podciśnienie podłączone i obieg wewnętrzny lata jak należy Montaż przebiegł bez większych problemów. Nabiłem R12 tak jak było wcześniej.Audi Sport pisze:Dokladnie tak nawiasem mowiac to montaz byl latwy i przyjemny tylko gorzej ze znalezieniem tego hehe A wlasnie montowales sobie podcisnienie do tej klimy :?:Niki20 pisze:Audi Sport podciśnienie od serwa podciągnąłeś??
PS. Jak tam przebiegl montaz. mocno chlodzi i na jaki czynnik Ci to styka :?:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ZeskanujAudi Sport pisze:Proszę bardzo. Jak co to mogę cały prospekcik przeskanować z podobnymi gadżetami do B3.
[url=http://img829.imageshack.us/img829/8734/imagevma.th.jpg]Obrazek[/URL]
- Audi Sport
- Forum Audi 80
I gitara 8-)Niki20 pisze:Podciśnienie podłączone i obieg wewnętrzny lata jak należy Montaż przebiegł bez większych problemów.
Z butli czy ze sprzętu Ci to nabijali :?:Niki20 pisze:Nabiłem R12 tak jak było wcześniej.
Mówisz masz, mam nadzieję, że coś widać:pawelrybak15 pisze:Zeskanuj
KLIK - Prospekt dodatkowego wyposażenia Audi 80 Typ 89
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Które to dokładnie :?:, bo nie wiem o co ci konkretnie chodzi.duo pisze:ostatnie na pewno nie niest z B3 :!:
Nie zbyt wiem o so choziduo pisze:i takie haczyki do osłon ?
Kiedyś na niemiecki ebay'u widziałem takie B3 bez szybra i czarnymi raczkami z lampkami ale to było z jakiś rok temu. Teraz co na szybko udało mi się namierzyć to takie oto foto z aukcji.duo pisze:pokaz reszte zdjęć
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Troche poza tematem, ale skoro już o tym katalogu wyposażenia mowa to chyba nie zaszkodzi dalej pociągnąć ten temat
Przeglądając ten katalog moją uwagę zwróciło foto z widokiem na zegary, widać wyraźnie że są jakieś dziwne, inne niż normalne zegary w 80, szczególnie dziwnie wygląda opadnięty obrotomierz na zdjęciu z kierownicą
Przeglądając ten katalog moją uwagę zwróciło foto z widokiem na zegary, widać wyraźnie że są jakieś dziwne, inne niż normalne zegary w 80, szczególnie dziwnie wygląda opadnięty obrotomierz na zdjęciu z kierownicą
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Chyba nie ma o czym mówić, jakiś świeżak informatyczny to robił :mrgreen: Z drugiej strony programy do obróbki zdjęć w tamtych czasach to wyższa szkoła jazdy a widać od razu że to zdjęcie jest klejone i wskaźniki jak i kierownice są wklejone.pawelrybak15 pisze:Troche poza tematem, ale skoro już o tym katalogu wyposażenia mowa to chyba nie zaszkodzi dalej pociągnąć ten temat
Obrazek