Proponuje DżiPi żebyś już głowy przez szybera nie wystawial Bo jak nie Czapka to jakieś bluzgi hehedeejay.ftb pisze:pewien jestes?DżiPi pisze: Nic nie widac na temat czapki :mrgreen:
[url=http://i4.ytimg.com/vi/g1C1YEdIt7U/default.jpg]Obrazek[/url]
w nagrode otrzymujesz 3-sekundowa pochwale wzrokowa od Prezesa Olszaka
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Uahahahahahdeejay.ftb pisze:pewien jestes?DżiPi pisze: Nic nie widac na temat czapki :mrgreen:
[url=http://i4.ytimg.com/vi/g1C1YEdIt7U/default.jpg]Obrazek[/url]
w nagrode otrzymujesz 3-sekundowa pochwale wzrokowa od Prezesa Olszaka
Z mojej kamerki widać i słychać komentarz Dżipiego bonus to powinien być urywek sprzeczki z kierowcą VW pod fortem wola ;]
DJ, za 40 minut wrzuci Ci się ostatni plik z mojej kamerki.
Spocik mi się podobał i podziałał leczniczo na moją zmelanżowaną głowę. Wybaczcie za spóźnienie! Za tydzień nie będę pił
Nad szykiem musimy popracować. Dżipi za dużo jeździł z przodu stawki, tak jakby miał kamerę skierowaną w tył. Musimy wymyślić jakiś ciekawy i prosty do zrealizowania scenariusz i do dzieła w weekend!
Przyda się statyw i sfilmowanie przetaczającej się grupki audic.
DJ, za 40 minut wrzuci Ci się ostatni plik z mojej kamerki.
Spocik mi się podobał i podziałał leczniczo na moją zmelanżowaną głowę. Wybaczcie za spóźnienie! Za tydzień nie będę pił
Nad szykiem musimy popracować. Dżipi za dużo jeździł z przodu stawki, tak jakby miał kamerę skierowaną w tył. Musimy wymyślić jakiś ciekawy i prosty do zrealizowania scenariusz i do dzieła w weekend!
Przyda się statyw i sfilmowanie przetaczającej się grupki audic.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
przyganial kociol garnkowi... :mrgreen:ATLAS pisze:Dżipi za dużo jeździł z przodu stawki, tak jakby miał kamerę skierowaną w tył
skoro sie wychyliles to zaswiec przykladem i zacznij <ok> a tak powazniej to jesli Maszu zaprosi nas znowu na biforek to moze przy % cos sie urodzi, oby tylko nastepnego dnia bylo komu to zrealizowac...ATLAS pisze:Musimy wymyślić jakiś ciekawy i prosty do zrealizowania scenariusz i do dzieła w weekend!
amenOlszak pisze:bierzcie CB bo to pomocna rzecz
DżiPi, DJ ma te filmy u siebie na ftp. Poproś go o dostęp i pobierz te kilka GB
Kolczat, 200 też jechałem
Kolczat, 200 też jechałem
Ostatnio zmieniony 14 lut 2011, 15:25 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.