Zalezy o ktora pytasz <lol> ale chyba jego.DYZIO pisze: twoja
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
Chodzi o złotą to b2a artura z 7a.
Dyzio to mój Avant :mrgreen:
pozdro
Kolejne fotki <lol>
Tak skończyły zimówki po kilku godzinach na torze <rotfl>
Felga jedna też poległa w przy próbie wyrywanie trelinek :mrgreen:
Zderzak też poległ przy próbie ścinania zakretów <rotfl> ale ze Słonikiem dokonaliśmy fachowej naprawy <rotfl>
Było fajnie i szybko i co ciekawe da się lata na 3-ce bokami po torze <lol>
Pozdro
Dyzio to mój Avant :mrgreen:
pozdro
Kolejne fotki <lol>
Tak skończyły zimówki po kilku godzinach na torze <rotfl>
Felga jedna też poległa w przy próbie wyrywanie trelinek :mrgreen:
Zderzak też poległ przy próbie ścinania zakretów <rotfl> ale ze Słonikiem dokonaliśmy fachowej naprawy <rotfl>
Było fajnie i szybko i co ciekawe da się lata na 3-ce bokami po torze <lol>
Pozdro
ZA to masz u mnie browara <rotfl2>duo pisze:... papcio chemiel zrobis tez tak ? :mrgreen:
Poczekam aż ty Duo złożysz coś sensownego <pijak>
Najpierw musisz mnie dogonić :mrgreen: Zresztą nawet Krycha gdzieś pisał że na zime nie warto malować ani naprawiać bo napewno gdzieś polegnie :mrgreen:MIODEK pisze:Za jajca powiesić Cię za ten zderzak <nono>
Zresztą ja tym jeżdżę w przeciwieństwie do ciebie <ide>
Tomek ja tej felgi nie wiedzialem na miejscu :shock: ładnie ja wygła ta trelinka <czesiek>
Bo odrazu pojechałem zmienić a wyrwały się dwie lub trzy trelinki <lol>
pozdro
Ale płaczecie nad tym autem. Zrobi zderzak i bedzie jak nowy A ja mam wrazenie że Tomek jest bardzo zadowolony z tej przygody i oto chodzi. Jedni kupują auto picują by na nie patrzeć a 2 normalnie jeżdżą na codzień.
A ta felga wygląda jak moja <ok> Jak w tamtą zimę ćwiczyliśmy obroty o 360 stopni na takim fajnym błocie pośniegowym no i raz się nie udało i wskoczyłem na wysoki krawężnik ale o dziwo nawet powietrze nie zeszło :shock:
A ta felga wygląda jak moja <ok> Jak w tamtą zimę ćwiczyliśmy obroty o 360 stopni na takim fajnym błocie pośniegowym no i raz się nie udało i wskoczyłem na wysoki krawężnik ale o dziwo nawet powietrze nie zeszło :shock:
Dyzio nie ma stresu :mrgreen: zderzak i tak idzie do zmiany, a nie wpływa jakoś na auto
bo z ważnych rzeczy nic nie jest uszkodzone. To auto ma u mnie dożywocie i było budowane do katowania w rożnisty sposób. I jak narazie spełnia swój cel znakomicie :mrgreen:
Felga niestety na złom bo skrzywiona jest też w osi :mrgreen: ale dwie trelinki wyrwałą :mrgreen:
pozdro
bo z ważnych rzeczy nic nie jest uszkodzone. To auto ma u mnie dożywocie i było budowane do katowania w rożnisty sposób. I jak narazie spełnia swój cel znakomicie :mrgreen:
Felga niestety na złom bo skrzywiona jest też w osi :mrgreen: ale dwie trelinki wyrwałą :mrgreen:
pozdro