[ABT 2,0] Nie wiadomo o co chodzi ????
[ABT 2,0] Nie wiadomo o co chodzi ????
Panowie proszę o pomoc nie wiem co się dzieje a mianowicie zapalam samochód jest ok przygazuje to zaczyna coś "pyrkać' i przestaje przygazuje to dalej to samo wydaje mi się że to dzwięk unoszący jest z serwa ale nie weim. podczas jazdy tak samo jak dostaje obrotów to zaczyna pyrkać i przestaje. a jeszcze jedno jak przygazuje i zaczyna pyrkać i jak naciskam pewał chamulca 'pompuje' to pyrkanie jest cały czas dopuki nie przestane o co chodzi co to jest. proszę o pomoc
- damianek1234561
- Forum Audi 80
witam ostatnio tez mialem takie pyrkanie jak kolega opisuje z okolic serwa pozniej zrobilo sie glosniejsze i nawet na wolnych obrotach okazalo sie ze to gdzies przy pompie wody a na koncu bylem cholowany bo padlo kolo pasowe pompy wody dostalo luzu i obkrecilo sruby i popekalo teraz czekam na nowe sprawdz to kolo (dokrec sprawdz naciag paska) i daj znac o efektach
nic się z autem nie dzieje działa jak powinno. zobacze jak kolega radzi i te koło od paska zobaczę i powiem co i jak
[ Dodano: 2011-01-12, 20:19 ]
kolego sprawdzałem to koło i jest ok nic się nie poluzowało a pyrkanie nie ustało ja przypuszczam że to chyba bedzie to "coś" co montują przy zakładaniu gazu czyli koło serwa ale co to jest to sam nie wiem
[ Dodano: 2011-01-12, 20:19 ]
kolego sprawdzałem to koło i jest ok nic się nie poluzowało a pyrkanie nie ustało ja przypuszczam że to chyba bedzie to "coś" co montują przy zakładaniu gazu czyli koło serwa ale co to jest to sam nie wiem
Panowie mam problem z woda i to konkretny
od strony kierowcy orzod i tyl plynie(tyl masakrycznie)
szyber suchy podsufitka sucha siedzenia suche dzrzwi suche otwory do odplywu na podszybiu drozne w dzwiach drozne kupilem z pol roku temu i bylo ok od miesiaca mam masakre
dojechalem do holandii patrze a tam jezioro...
pomocy!!
od strony kierowcy orzod i tyl plynie(tyl masakrycznie)
szyber suchy podsufitka sucha siedzenia suche dzrzwi suche otwory do odplywu na podszybiu drozne w dzwiach drozne kupilem z pol roku temu i bylo ok od miesiaca mam masakre
dojechalem do holandii patrze a tam jezioro...
pomocy!!