[All] Modyfikacje - obnizanie
Gerb3, moge, cos wieczorem tu wkleje <ok>
Gerb3 Od srodka kola do blotnika mam 35cm, od ziemi do progu 19cm
Beda fundusze wieksze to i amory sie zmieni, i tak zaszalalem, nigdy nie mialem gleby a tu od razu 60/40 :mrgreen:Kolczat pisze:dawno dawno temu kiedy bylem wiekszym przeciwnikiem gleby niz wszyscy tutaj razem wzieci, wymienilem przednie amortyzatory, tlyne zostawiajac... i auto sie podnioslo... wiec u Ciebie keczy, widzialbym wlasnie ten problem, ale to tylko moja opinia bo wiem jak moze auto usiasc na wylanych amorach
Gerb3 Od srodka kola do blotnika mam 35cm, od ziemi do progu 19cm
Mialem w obu sportach wlasnie takie zawieszenie, opony i felgi w czarnej, jak dla mnie to bylo calkiem spoko, ale mysle ze 16 cali by bylo jak znalazl wizualnie, a "komfort" by nie zmalal <ok> Co do gleby to sam zobacze jak sie na tym jezdzi, jak mnie bedzie wkur.... za bardzo zwalnianie przed dziurami to poleci
http://moto.allegro.pl/sprezyny-sportow ... 55427.html
kopiłem takie sprężyny
założyłem do tego wymieniłem amory na KYB
mam założone 15 alu profil opony przód 195/55 tył 200/55
i powiem szczerze tył z 2 osobami przy dziurach ociera o nadkola
inna rzeczą jest ze w bagażniku jest skrzynia która wazy około 45 kg )
Wiec założenie 16 to według mnie porażka.
do teamtu 2 cm to bardzo niewiele wogole opłaca się to robic?
kopiłem takie sprężyny
założyłem do tego wymieniłem amory na KYB
mam założone 15 alu profil opony przód 195/55 tył 200/55
Wiec założenie 16 to według mnie porażka.
do teamtu 2 cm to bardzo niewiele wogole opłaca się to robic?
eee
eee tam, jak mam 16/9 et 15 opona 215/40/16 i przy trzech osobach(dwie wazyly po 100kg) jechalem normalnie po miescie bez obcierania, a fele wystaja jakies 3cm poza obrys <ok> Jak na moje oko to cos masz nie tak z zawieszeniem bo mialem tez takie opony jak Ty i latalem po najwiekszych dziurach bez scinania opony....Baldur pisze: powiem szczerze tył z 2 osobami przy dziurach ociera o nadkola
generalnie jest sens, postaw "zwykla" b3 obok takiej z zawieszeniem -20 i zobaczysz roznice, zreszta masz na poprzedniej stronie zdjecia dwoch b3...Baldur pisze:do teamtu 2 cm to bardzo niewiele wogole opłaca się to robic?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
waldik, w obu wysokie
ET panowie ET...keczy pisze:mialem tez takie opony jak Ty i latalem po najwiekszych dziurach bez scinania opony....
zmien profil, co to masz zimowki?Baldur pisze:mam założone 15 alu profil opony przód 195/55 tył 200/55
od poczatku probuje wybic to z glowy ;]Baldur pisze:do teamtu 2 cm to bardzo niewiele wogole opłaca się to robic?