[Płock] Jest Ktos Z Płocka lub okolic ??
We czwartek zawitam już zglebowanym autem:) Może ze mna zawita tatus b4 jak da sie namówić i patentowy passat b3( niezłe jajca są w tym aucie).
Druga kwestia jest do omówienie, a mianowicie zrzeszenie się z miejscowym klubem golfa. Rozmawiałem ze stałym bywalcem spotów golfa w płocku i chłopaki naprawde mają czym się pochwalić, między innymi golf g60 oryginal(+-180hp), vento vr6(niedługo vr6 turbo). Może jednego gościa uda się namówić to pogadamy co wy na taki pomysł rozbudowania grupy vag w płocku?? :lol:
Druga kwestia jest do omówienie, a mianowicie zrzeszenie się z miejscowym klubem golfa. Rozmawiałem ze stałym bywalcem spotów golfa w płocku i chłopaki naprawde mają czym się pochwalić, między innymi golf g60 oryginal(+-180hp), vento vr6(niedługo vr6 turbo). Może jednego gościa uda się namówić to pogadamy co wy na taki pomysł rozbudowania grupy vag w płocku?? :lol:
hehe znam reprezentacje VAG w Płocku i dogadać się to żaden problem Ale najpierw musimy ogarnąć się sami w ramach klubu Audi klub Golfa i Passata jest w Płocku ,na obydwa spoty śmigałem za czasów jak miałem mk3 i passka (ciągle i tak śmigam hehe ale ostatnio brak czasu). Z chłopakami napewno sie dogadamy, ale tak jak mówie, najpierw sami się ogarnijmy ^^
Arteriusz nie obruszaj sie tak, o twoim audi powiedzą wieś bo jest seryjne i piękne!, o moim powiedzą piękna audiola bo jest ze śwycuncym lakierem i ma parapet na doniczki ( jak boga kocham tego nigdy nie zaakceptuje mimo ze lubię jak cholera swoje auto:P). A na serio nie ma co popadać w stereotypy i na razie zapraszać bo wypadało by, jak to zgodnie określamy ogarnąć się sami. No i dopiero WPRASZAĆ( nie zapraszać) się na ich spoty poznać czy normalne ludzia, jak normalni, to robić razem... takie moje skromne zdanie:D
nooo jutro dzień prawdy:D.
Z tymi klubami ogólnie vw zazwyczaj posiadają ludzie podobni co audice ale bmw... noo w dużej mierze chyba stereotyp w polsce jest obecny i nie bezpodstawny. rzecz jasna są odstępstwa, mam nadzieje ze w płockim będą w większym procęcie , chociaż dobry dresik nie jest zły. Tu też nie ma co skreślać ludzi bez ich poznania tak że wielki PIS miedzy klubowy sie przyda
Z tymi klubami ogólnie vw zazwyczaj posiadają ludzie podobni co audice ale bmw... noo w dużej mierze chyba stereotyp w polsce jest obecny i nie bezpodstawny. rzecz jasna są odstępstwa, mam nadzieje ze w płockim będą w większym procęcie , chociaż dobry dresik nie jest zły. Tu też nie ma co skreślać ludzi bez ich poznania tak że wielki PIS miedzy klubowy sie przyda
o 16 , jesli bym sie spoznial to chwilke poczekajcie bo z pracy bede jechal
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 04665&ap=1
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 04665&ap=1