[All] Gadzet - dodatkowe oświetlenie drzwi
Montaż jest bardzo prosty ale czasochłonny . Ja poleciałem po najprostszej linii z podłączeniem bez przekaźników i innych dupereli... Na początek musiałem znaleźć odpowiednie do tego lampki. Trafiły się od kumpla z A8 który wymieniał fotele a w nich były zamontowane lampki żeby podświetlały nogi pasażerów z tylu. Oczywiście to nie ma znaczenia z jakiego auta weźmiemy W tapicerce drzwi znalazłem idealne miejsce do wpasowania tych lampek. Widać na fotkach mniej więcej gdzie. Przy wycinaniu dziury trzeba uważać żeby nie przebić się do kieszeni Mi się udało i od góry nie widać żadnej dziury. Teraz manewr z podłączeniem do prądu. Tak jak mówiłem żadnej filozofii. Ja chciałem żeby się podświetlały drzwi kiedy je otworzymy. Plus jest pociągnięty do centralnego zamka w drzwiach (czerwony kabel) minus zaś podpiąłem pod kabel brązowy który biegnie do pstryczka w drzwiach. Kiedy otwarte są jedne drzwi podświetlają się wszystkie cztery Spokojnie przy tej lampce można książkę czytać i naprawdę dużo daje światła nie widać na fotkach ale jak jest ciemno do okola to jest zajebisty bajer. Na wiosnę szykuje podświetlenie klamek z zewnątrz jak w starych BMW 7 (2000r)
P.S. Sorry za brudne drzwi
P.S. Sorry za brudne drzwi