Audi 90 2.3E koniec histori,audi spalone:(
Wiem co przeżywasz, mi w Nowy Rok zapaliła się elektryka pod deską rozdzielczą zanim dałem rade ugasić (naszczęscie pełna rodzina była w domu plus to że auto stało 2metry od drzwi wejściowych) tzn jak byśmy nie ugasili to mogł by się dom zając.
Szkody:
-wygłuszenie na przegrodzie
-kompletna instalacja z skrzynką bezpieczników włącznie
-deska rozdzielcza
-zegary
-przydnia szyba
Naszczęście auto już zrobione tylko teraz zdarzają się bolączki że bezpiecznik raz na tydzien sie spali i śmierdzi troszeczkę jeszcze.. no i żarowek praktycznie nie mam w desce.
Szkody:
-deska rozdzielcza
-zegary
-przydnia szyba
Naszczęście auto już zrobione tylko teraz zdarzają się bolączki że bezpiecznik raz na tydzien sie spali i śmierdzi troszeczkę jeszcze.. no i żarowek praktycznie nie mam w desce.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolego po tym wymieniłeś całą elektrykę pod deską rozdzielczą, czy tylko to co sie zjarało ?Mończyk pisze:Wiem co przeżywasz, mi w Nowy Rok zapaliła się elektryka pod deską rozdzielczą zanim dałem rade ugasić (naszczęscie pełna rodzina była w domu plus to że auto stało 2metry od drzwi wejściowych) tzn jak byśmy nie ugasili to mogł by się dom zając.
Szkody:
-deska rozdzielcza
-zegary
-przydnia szyba
Skoro nadal masz problem z palącymi się bezpiecznikami i nie masz żadnego podświetlenia, to ewidentny znak, że NADAL coś jest nie tak :!: Znajdź usterkę i ją usuń, bo bezpieczniki nie palą się bez powodu, wiesz może co było przyczyną spalenia się instalacji ?
- zawodnik88
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: