bobx pisze:skoti napisał/a:
a czemu nie trza głośników wzmacniać?!
Tak mi się wydawało skoro "10" mają 60 w mocy szczytowej najwyraźniej się pomyliłem, zresztą i tak nieważne, bo za 300 i tak ciężko kupić dobrego monobloka
Moc ciągła przeciętnego radia wynosi 20-28W więc sam sobie dopowiedz resztę.
Co ma monoblok do głośników stereo?
bobx pisze:Decyzję podjąłem taką, że wezmę te kable... bez rca, a rca osobno prolinka który proponował pep
Da zaproponowanego przeze mnie wzmacniacza przewód rca CP (raczej wystarczający) dostaniesz w gratisie. Więc zastanów się jeszcze nad prolinkiem. 20mm@ wystarczy jeżeli nie planujesz w najbliższej przyszłości drastycznego zwiększenia obciążenia.
I najważniejsze przemyśl jeszcze raz moja propozycje:
http://allegro.pl/earthqu...1394411654.html
Genialny wzmacniacz za bardzo dobra cenę, a o ile znam tego sprzedawcę, a czasem u kilka razy od niego kupowałem, cena nawet podlega negocjacji.
Jeśli bedziesz chciał nagłośnić w przyszłości auto tak jak "bozia nakazała" czyli 2separ+1
ten wzmacniacz Ci to doskonale umożliwi.
[ Dodano: 2011-01-13, 18:23 ]
skoti pisze:To jak w końcu jest zgodnie z sztuka car audio czy nie?! a czemu nie trza głośników wzmacniać?! bo?! a szukam też pieca do 300zł na zasilenie suba ale ja szukam używki i szukam an nówkę raczej małe szanse za 200-300zł 250rms chyba ,że rozglądasz się w firmach ;buszmen ,pejing, alfard, soling ,vojce sraft czy inne marketowe syfy (bez obrazy)
Koledze bobx podałem wyżej 3 nowe wzmacniacze o mocy w mostku jakiej potrzebujesz a nawet większej. Co chcesz zagrzać szukanym wzmacniaczem i podaj resztę podzespołów?