[Inne] Narzędzia firmy COVAL
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
[Inne] Narzędzia firmy COVAL
Witam
Miał ktoś do czynienia z taką firmą? Muszę kupić kilka kluczy, głównie nasadki z końcówką torx. Nie chce kupować całego zestawu bo potrzebnych jest mi tylko kilka rozmiarów. Na allegro znalazłem to co mnie interesuje w cenie około 4-5 zł za sztukę. Nie wiem natomiast jak jest z wytrzymałością tych narzędzi. Nie chciałbym aby końcówki zaraz się zjeżdżały przy próbie odkręcania.
Miał ktoś do czynienia z taką firmą? Muszę kupić kilka kluczy, głównie nasadki z końcówką torx. Nie chce kupować całego zestawu bo potrzebnych jest mi tylko kilka rozmiarów. Na allegro znalazłem to co mnie interesuje w cenie około 4-5 zł za sztukę. Nie wiem natomiast jak jest z wytrzymałością tych narzędzi. Nie chciałbym aby końcówki zaraz się zjeżdżały przy próbie odkręcania.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2012, 21:35 przez Motostacja pl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
ja nie daleko od miejsca gdzie mieszkam mam sklep który ma umowę podpisana z covalem,jest przedstawicielem...jak coś to mogę podlecieć i się spytać o jakiś konkretny zestaw i porównamy ceny,ja na zestaw nie narzekam jak dla mnie amatora,chociaż przydało by się bahco ja dostałem gwarancje wieczystą czy coś takiego i już pare razy udało mi się klucz urwać z tej firmy,ostatnio 17 nasadowa na trajkotkę mi pękła :mrgreen: tak że panowie cienkie śruby macie
eee tam, kiedyś jak nie było kluczy w miarę dobrych a nie drogich (np. COVAL, LOPDEN LINE itd - czyli klucze do amatorskiego użycia ale dość dobrej jakości) to takie firmy jak BETA. BAHCO, GEDORE faktycznie były warte swojej ceny - dzisiaj wg mnie nie warto przepłacać.pandamix pisze:chociaż przydało by się bahco
Mam trochę narzędzi BETA i GEDORE i są OK, ale płaci się za firmę. COVALA tez polecam - może czasem coś "strzelić" ale cena/jakość jest naprawdę dobra i z wymianą nie ma raczej problemu.