[All] CB Radio - wybor i montaz
CB Radio - wybor zestawu
Witam szanowne grono kolegów i koleżanek :mrgreen:
Zamierzam w niedalekiej przyszłości zakupić jakiś zestaw CB radio+antenka, zamierzam przeznaczyć ma ten cel około 300 zł, jaki zestaw polecacie do tej kwoty?
Zamierzam w niedalekiej przyszłości zakupić jakiś zestaw CB radio+antenka, zamierzam przeznaczyć ma ten cel około 300 zł, jaki zestaw polecacie do tej kwoty?
Ostatnio zmieniony 18 sty 2012, 12:35 przez siejek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Zawsze idzie dorobić trochę kabla jak za krótki. Z metrowych magnesówek to nie będę się wyłamywał- Sirio AS lub Wilson Little (ze wskazaniem na Wilsona- 4,5 lub 4,7m kabla). To już jest stówka, na radyjko zostaje 200zł. Intek, Onwa mk3, Sunker (radyjka nawet fajne, anten się wystrzegać), tti, alan (np 109)- coś z tego. Jeżeli wydysponowałbyś ciut więcej kasy to polecam fajne radyjko z którym mam styczność w aucie brata- Yosan 120.
Żelu pisze:Nieprawda, nie ma takiej możliwościMIODEK pisze:Na dorabianym kablu traci na sygnale.
Zakładałem w 3 busach i u siebie w B4 ( bo nie lubie mieć przewodów na widoku i wszystko ładnie upchałem)... zakładałem w 3 różnych sklepach i w każdym był dorabiany/przedłużany przewód i jakość się zmniejszyła.