[Płock] Jest Ktos Z Płocka lub okolic ??
niedziele sobie zarezerwuj co drugą bo wydaje mi sie ze z vw spoty beda najrozsądniejsze:] ( zawsze te 4 osoby bedą:P i sie nie pocałuje klamki albo nie zaliczy samotnej sesji nad wisla:P)
a co do hamowni to ja na razie próbuje złożyć auto, ale mi nie wychodzi bo ręce zamarzają i nie chcą perfidne kluczy trzymać:(
a co do hamowni to ja na razie próbuje złożyć auto, ale mi nie wychodzi bo ręce zamarzają i nie chcą perfidne kluczy trzymać:(
a co aro pracujesz? .
W takim razie czwartek, następny czyli 3 marca!.
napisze na vw czy nie zechcieli by w czwartki z nami:)
Jeszcze jedno zapytanie, nie będzie przeszkadzać godzina 17?( tak wiem ciemno szybo, ale jak by nie patrzył i tak po ćmoku się będzie wracać, a czemu 17?, często ludzie kończą o 16)
Wypowiadać się konkretnie co i jak
Ps. Damjaan bierz se czwartki to raczej będzie bez zmian jak widać. a czy co drugi czy co tydzień to juz sie ustali po frekwencji .
[ Dodano: 2011-02-23, 18:54 ]
Zamieszczona informacja na forum VW
"Witam,
Proponuję uczestnictwo z nami w czwartki godzina jeszcze do ustalenia i do ustalenia czy co drugi czy co tydzień( zależne od frekwencji i chęci).
Najbliższy spot czwartek 3 marca. Miejsce przy nieudanym molo płockim:)
(tak wiem zimno, ale Aro służy bagażnikiem:P. A na serio to zbierzemy się i pojedziemy po prostu do Pubu czy gdzieś w cieplejsze miejsce, bo do mola praktycznie każdy trafi.)
Godzina jeszcze do ustalenia ale z tego co widzę wiele osób kończy równo o 16 wiec może o 17( ale to na razie propozycja i do ustalenia!)
Pozdrawiam
Ps.
w razie zmian będę informował na bieżąco!."
W takim razie czwartek, następny czyli 3 marca!.
napisze na vw czy nie zechcieli by w czwartki z nami:)
Jeszcze jedno zapytanie, nie będzie przeszkadzać godzina 17?( tak wiem ciemno szybo, ale jak by nie patrzył i tak po ćmoku się będzie wracać, a czemu 17?, często ludzie kończą o 16)
Wypowiadać się konkretnie co i jak
Ps. Damjaan bierz se czwartki to raczej będzie bez zmian jak widać. a czy co drugi czy co tydzień to juz sie ustali po frekwencji .
[ Dodano: 2011-02-23, 18:54 ]
Zamieszczona informacja na forum VW
"Witam,
Proponuję uczestnictwo z nami w czwartki godzina jeszcze do ustalenia i do ustalenia czy co drugi czy co tydzień( zależne od frekwencji i chęci).
Najbliższy spot czwartek 3 marca. Miejsce przy nieudanym molo płockim:)
(tak wiem zimno, ale Aro służy bagażnikiem:P. A na serio to zbierzemy się i pojedziemy po prostu do Pubu czy gdzieś w cieplejsze miejsce, bo do mola praktycznie każdy trafi.)
Godzina jeszcze do ustalenia ale z tego co widzę wiele osób kończy równo o 16 wiec może o 17( ale to na razie propozycja i do ustalenia!)
Pozdrawiam
Ps.
w razie zmian będę informował na bieżąco!."
no bo jak to czwartek wygląda? Ni to w tygodniu ni to w weekend hehe ja jestem przyzwyczajony do schematu Volkswagena, jak śmigałem golfem to zawsze co niedziela z klubem Płockim albo Kutnowskim były spoty, teraz jakiś czas Passkiem latałem to PassatPłock w każdy pierwszy piątek miesiąca mają a tutaj czwartek? No śmiech na sali jak dla mnie ^^ dlatego odrazu mówie że ja śmigam na VW w takim wypadku skoro Audi ma czwartkowe meetingi :roll: