Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

[b3] podsufitka

kolczu

Post autor: kolczu » 21 lut 2011, 23:11

Nie no koral podsufitka ewidentnie do wymiany... Współczuje bo to będzie srania ze ho ho. A majgorsze jest to ze cholera wie czy ten klej ktory pokazales wytrzyma cieplo jakie bedzie latem bilo od dachu... Moze tak byc ze poprostu sie zacznie odklejac i bedzie kaszana...

Awatar użytkownika
t4zior
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: t4zior » 22 lut 2011, 09:51

hackthemilk ja sie przymierzam do wymiany w avancie swoim w tym roku bo wisi na całej rozciagłości od szyberdachu do klapy, zastanawiam sie jak to zrobic ale chyba postaram sie korzystajac z fotostory zdemontować sam i zawioze do tapicera. Nie bardzo mam gdzie i z kim to robic samemu zreszta za dużo roboty z tym, a jeszcze mam kilka innych rzeczy do zrobienia przu Audiczce. Musze się przejechać na Lubelska w Rzeszowie tam jest tapicer samochodowy zapytam ile wezmie :)

Badyl
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Badyl » 22 lut 2011, 19:08

tylko najgorsze jest to że w Avancie ja przynajmniej miałem klejoną i było strasznie

Awatar użytkownika
t4zior
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: t4zior » 22 lut 2011, 22:03

No niestety jest przyklejona do dachu ale koledzy juz opracowali sposób jak to odkleić w dziale Rezanie albo Naprawy jest temat.

Awatar użytkownika
mezik0
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mezik0 » 23 lut 2011, 10:51

od dachu to ona tak tragicznie nie odchodzi bynajmniej w b3 sedanie wystarczy pomału szpachelką podcinać a dalej już na zatrzaskach jest co do klejenia samemu to szczerze to ja robiłem to sam i tragedii nie było wystarczy tylko pokupować kleje materiał zaopatrzyć sie w jakieś zaciski ja np spinaczami przypinałem i daje rade i sie zaoszczędzi trochę$$ a trudne to nie jest a cod o klejenia to materiał kleiłem bonaprenem a podsufitkę do blachy momentem patexa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl