[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
Oznaczenie (homologacja) ma byc na szkle a nie obudowie.Kolczat pisze:w rownoleglym temacie w dziale na kazdy temat kolega pisze ze wygrawerowal sobie na obudowie oznaczenie dc/r czy co tam kolwiek zwiazane z legalnoscia i nikt mu nie mogl podskoczyc bo mial napisane czarno na bialym...
Ja do siebie choc bym sie zesral to nie wloze zwyklej zarówki poniewaz oprawka jest pod D1S/D2S...
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Problem w tym, ze nie wiesz za co cie zatrzymuja... osobiscie po sprowadzeniu sie do 3miasta mialem notorycznie 2 razy w tygodniu kontrole i nie mialem przypalu za swiatla - chociaz przyznam ze raz byl taki co sie gapil dlugo na podswietlenie tablicy diodami i soczki z przodu z hidem.skoti pisze:Albo przypalenie głupa ,że się ,,zapomniało'' dowodu , w takim przypadku wlepia 50zł za brak dokumentu przy kontroli i po kłopocie. Jak mylę się to mnie poprawcieKolczat pisze:wiec pozostaje stry sposob odegrania glupa :mrgreen:
Wracajac do twojej wypowiedzi zawsze jest ryzyko 50/50 ze zatrzymali cie z powodu soczkow z hidem...na nieszczescie najpierw musisz sie wylegitymowac i dac papiery od auta wiec szkoda bulic przy kazdej kontroli 50pln za brak papiera skoro by chcieli cie tylko sprawdzic...
ps. a6c4 tez mialy ksenon fabrycznie i wtedy mialy spryski - tylko pytanie jakie oznaczenie mialo szklo wtedy.
No i tutaj błąd ta regulacja na soczewce to ie regulacja na anglię tak jak napisałeś tylko na USA pozbawia całkowicie linii załamania światła i jest prosto czyli symetrycznie tak jak w USA !
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, 21:48 przez barton12, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
barton12, wez kolego pocytuj troche bo nie wiadomo do kogo pijesz...
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, 21:48 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Tak, masz rację, ale w wypowiedzi bardziej chodziło o to, że jak masz soczewki sprowadzone z Anglii to możesz właśnie pstryczkiem sobie zrobić symetrię w promieniu światła co spowoduje, że nie doczepią się do ciebie przy kontroli i na diagnostyce. <ok>barton12 pisze:No i tutaj błąd ta regulacja na soczewce to nie regulacja na anglię tak jak napisałeś tylko na USA pozbawia całkowicie linii załamania światła i jest prosto czyli symetrycznie tak jak w USA !
UFOtm pisze:Tak, masz rację, ale w wypowiedzi bardziej chodziło o to, że jak masz soczewki sprowadzone z Anglii to możesz właśnie pstryczkiem sobie zrobić symetrię w promieniu światła co spowoduje, że nie doczepią się do ciebie przy kontroli i na diagnostyce. <ok>barton12 pisze:No i tutaj błąd ta regulacja na soczewce to nie regulacja na anglię tak jak napisałeś tylko na USA pozbawia całkowicie linii załamania światła i jest prosto czyli symetrycznie tak jak w USA !
UFOtm Mógłbyś bardziej rozwinąć myśl, bo mnie zainteresowała Twoja wypowiedz, nie wiedziałem ze sa różnice w angielskich ''soczkach'' :roll:
To się nowym zakupem nacieszyłem. W wakacyjnym transporcie wytluklem jedno szklo z soczewki ;/
szkło z allegro
Takie coś jak wkleję to bedzie ok, cz jestem w ciemnym tyłku teraz? ;/
szkło z allegro
Takie coś jak wkleję to bedzie ok, cz jestem w ciemnym tyłku teraz? ;/