[Kłodzko] Mini spot organizowany w Kłodzku :))
Witam, mam mały problem i drobną prośbę z tym związaną, a mianowicie, w niedalekiej przyszłości będę zmieniał ecu i wtryski w b4 1,9tdi na pierburgu.
Problem polega na tym, że nie posiadam interfejsu a co za tym idzie po wymianie nie będę w stanie zapisać immo oraz dokonać ewentualnych korekt dawki i kąta.
Jeżeli jest ktoś z Nowej Rudy, Kłodzka lub okolic kto potrafi to ogarnąć i mógłby mi pomóc proszę o PW bądź wypowiedzenie się tutaj.
Pozdrawiam
Problem polega na tym, że nie posiadam interfejsu a co za tym idzie po wymianie nie będę w stanie zapisać immo oraz dokonać ewentualnych korekt dawki i kąta.
Jeżeli jest ktoś z Nowej Rudy, Kłodzka lub okolic kto potrafi to ogarnąć i mógłby mi pomóc proszę o PW bądź wypowiedzenie się tutaj.
Pozdrawiam
no to może coś sklecimy za stadionem?Ryfter pisze:są audi w kłodzku i okolicach, nie wszyscy wchodzą na forum.
Jakby na jakiś zlocik się zgadać, ze mną trzy audi by były
dawno nic się nie działo
napisz do kolegi o nicku solskiersty pisze:Jeżeli jest ktoś z Nowej Rudy, Kłodzka lub okolic kto potrafi to ogarnąć i mógłby mi pomóc proszę o PW bądź wypowiedzenie się tutaj.
Zawsze możesz podjechać tu http://soft-tuning.pl/kontakt.htmlsty pisze: Jeżeli jest ktoś z Nowej Rudy, Kłodzka lub okolic kto potrafi to ogarnąć i mógłby mi pomóc proszę o PW bądź wypowiedzenie się tutaj.
Pozdrawiam
Nawet chętnie, dajcie jakąś datę, dopasuję się <ok>julekF1 pisze: no to może coś sklecimy za stadionem?
dawno nic się nie działo