[b4 abt] ciagle swiecacy podswieltenie konsoli
-
- Forum Audi 80
[b4 abt] ciagle swiecacy podswieltenie konsoli
mam problem z tym ze gdy wyciagne kluczyk ze stacyjki to czasem normanlnie calkiem wyl doplyw napiecia a czasem nie skutkiem tego jest np ciagle swiecace podswietlenie od guzikow albo np musze pilnowac nadmuch bo takze dziala wycieraczki tez itd wymienilem kabel w klapie ale nic to nie dalo ;/ wyl mi to aku i tyle mam z tego ;/
Ostatnio zmieniony 26 lut 2011, 08:05 przez jastrzabb4, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rafik30023
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
obadaj go ewentualnie podmien tymczasowo tego od swiatel przeciw mgielnych z pozycji 1 bodajze sa takie same a na sprawdzenie przeciw mgielne ci nie potrzebne, albo z pozycji nr 7 pozycz na potrzeby testu, jest on od klaksonu
ten przekaznik zaznaczony na czerwono zalcza stacyjka, lecz gdy ja dalej przekrecisz w pozycje rozruchu, czyli rozrusznik, sie rozlacza a gdy kluczyk wroci w pozycje zaplon, to znow zalaczy, jest to po to aby odciazyc aku podczas rozruchu, wtedy widac jak np niektore urzadzenia sie wylaczaja podczas rozruchu auta
dalszej wiedzy "zaczerpnij" pod haslem - przekaznik odciazajacy styk X
ten przekaznik zaznaczony na czerwono zalcza stacyjka, lecz gdy ja dalej przekrecisz w pozycje rozruchu, czyli rozrusznik, sie rozlacza a gdy kluczyk wroci w pozycje zaplon, to znow zalaczy, jest to po to aby odciazyc aku podczas rozruchu, wtedy widac jak np niektore urzadzenia sie wylaczaja podczas rozruchu auta
dalszej wiedzy "zaczerpnij" pod haslem - przekaznik odciazajacy styk X