Sugestie i problemy z forum
grze, getry luzniej i nie spinaj posladkow...
co do smietnika to uwazam ze powinien byc widoczny z jednego powodu...nie po to czasami piszemy przez 15 minut posta odpowiadajac delikwentowi zeby to ladowalo w koszu...powinno sie szanowac czyjas wiedze i prace....a powiem ci ze ja niejednokrotnie na sasiednim forum sam pisalem do takiego nowizjusza bez tagow pw z informacja co ma zrobic i jak poprawic temat zeby spelnial wymagania.to czesto lepiej pomaga niz tabelka.a jesli kosz jest niewidoczny to gosc nie ma nawet mozliwosci poprawy i napisania do moda o przywrocenie tematu...
naprawde szanujcie troche to co piszemy odpowiadajac komus.....
moderacja to nie tylko nadzor....moze mi ktos wskazac temat poprawiony przez moderatora?tzn napisany niewlasciwie ale byl na tyle wazny merytorycznie ze moderator przysiadl 27 sekund lub mniej i wstawil tagi......
co do smietnika to uwazam ze powinien byc widoczny z jednego powodu...nie po to czasami piszemy przez 15 minut posta odpowiadajac delikwentowi zeby to ladowalo w koszu...powinno sie szanowac czyjas wiedze i prace....a powiem ci ze ja niejednokrotnie na sasiednim forum sam pisalem do takiego nowizjusza bez tagow pw z informacja co ma zrobic i jak poprawic temat zeby spelnial wymagania.to czesto lepiej pomaga niz tabelka.a jesli kosz jest niewidoczny to gosc nie ma nawet mozliwosci poprawy i napisania do moda o przywrocenie tematu...
moderacja to nie tylko nadzor....moze mi ktos wskazac temat poprawiony przez moderatora?tzn napisany niewlasciwie ale byl na tyle wazny merytorycznie ze moderator przysiadl 27 sekund lub mniej i wstawil tagi......
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Stary i za to cię uwielbiam.kubik pisze:Ziemior mów co Ci znaleźć. Mój numer konta wyślę Ci na PW. <ok>ziemor pisze:proszę tu napisać a ja zaraz zrobię przelew z tej okazji
Pytanie do Admina-odpowiada moderatorgrze pisze:nie.kubik a bedzie tez kosz ??
Kolczat, grze. Dajcie sobie siana. Ludzie weźcie wrzućcie na luz.
To jest forum sejmowe czy forum społeczności miłośników motoryzacji i marki Audi?
Czy nie można wprowadzić w to trochę atmosfery luzu a nie tak wsio na sztywno.
i kropka. Mnie szukajta też wpienia bo oczywistych tematów nie znajdywała.grze pisze:Problem jest i trzeba go rozwiązać. Tyle w temacie.
Jak napisał grze trwają prace nad nią i musimy się uzbroić w cierpliwość.
[ Dodano: 2011-02-22, 22:30 ]
tomkom1, wyprzedziłeś mnie o mrugnięcie hehehe
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
tomkom1 pisze:grze, getry luzniej i nie spinaj posladkow...
Oczzywiście Tomek masz racje a czy dany delikwent szanuje naszą pracę jak sie raz drugi upomina żeby zastosował [tag] lub dając ogłoszenia nie stosują regulaminu nie dają ceny i zdjęcia.Tomek my nie upominamy bo mamy taki kaprys tylko jak ktoś czegoś szuka żeby łatwiej znalazł,ja wiem ze forumowa szukajka jest w tej chwili do bani ale pracujemy nad tym
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Spoko Tomek, nie jeden tag się wstawiło, ale wszystkich tematów poprawiać nie sposób, bo za chwilę niczym innym zajmować się nie będziemy.tomkom1 pisze:moze mi ktos wskazac temat poprawiony przez moderatora?tzn napisany niewlasciwie ale byl na tyle wazny merytorycznie ze moderator przysiadl 27 sekund lub mniej i wstawil tagi.
Zauważ, że tabliczka: _uwagatomkom1 pisze:ja niejednokrotnie na sasiednim forum sam pisalem do takiego nowizjusza bez tagow pw z informacja co ma zrobic i jak poprawic temat zeby spelnial wymagania.to czesto lepiej pomaga niz tabelka.
zawiera wszystkie informacje, potrzebne do prawidłowego zatytułowania tematu i dodatkowo pełni niejako prewencyjną rolę w stosunku do innych userów.
Sławek, czy tutaj panuje naprawdę taka sztywna atmosfera? Bo mnie się wydaję, że aż tak źle to nie jest.eSPe pisze:Czy nie można wprowadzić w to trochę atmosfery luzu a nie tak wsio na sztywno.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Nosz tosz mnie chodzi o taką luźną bo zaczęło się za poważnie robić przez moment a ja się stęskniłem za tym luźnym stylem i formułą starego dobrego PKA80 a nie tym sztywnym A80KP. heheheIC69 pisze: Sławek, czy tutaj panuje naprawdę taka sztywna atmosfera? Bo mnie się wydaję, że aż tak źle to nie jest.
Dobra panowie. Wyjaśnili, ustalili to koniec OT.
wiesz Irek. Brak słońca się udziela i muszą sobie trochę pomarudzić :lol: Zawsze tak było, jest i będzie, że do cwaniakowania i narzekania na wszystko, to jest pełno śmiałków, ale żeby coś pomóc czy zrobić, to już jak zwykle nie ma nikogoIC69 pisze: czy tutaj panuje naprawdę taka sztywna atmosfera? Bo mnie się wydaję, że aż tak źle to nie jest.
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Moim prostym zdaniem pozwolę sobie skomentować to co czytam.
Może i chamskie stwierdzenie ale jak komuś się niepodoba to są inne fora mniej lub bardziej luzackie i jak nowy nie potrafi się podporządkować to nie ma sensu do czegoś go zmuszać.Forum funkcjonuje od dawna i tak samo od początku posiada jakiś regulamin który każdy przed przystąpieniem powinien przeczytać.Jak sie nie chce tego zrobić to wychodzą cuda dziwy,marudzenia itp.
Nie mam zamiaru nikogo negować ale bez przesady...Każdy chyba potrafi stuknąć 2 klawisze i po sprawie
Może i chamskie stwierdzenie ale jak komuś się niepodoba to są inne fora mniej lub bardziej luzackie i jak nowy nie potrafi się podporządkować to nie ma sensu do czegoś go zmuszać.Forum funkcjonuje od dawna i tak samo od początku posiada jakiś regulamin który każdy przed przystąpieniem powinien przeczytać.Jak sie nie chce tego zrobić to wychodzą cuda dziwy,marudzenia itp.
Nie mam zamiaru nikogo negować ale bez przesady...Każdy chyba potrafi stuknąć 2 klawisze i po sprawie
shellah, 4 lata temu tez taki wyszczekany byles jak tu zaczales wchodzic?
dziwne na kazdym forum ludzie ktorzy sa od poczatku lub w kazdymr azie dlugo,sa zaangazowani w zycie forum maja ten sam tekst nie podoba sie swierzakowi to niech poszuka nowego innego...i uwierz kolego ze nie pisze tu z poziomu swierzaka.swoja cyfre mam.jak nie tu to obok.
dziwne na kazdym forum ludzie ktorzy sa od poczatku lub w kazdymr azie dlugo,sa zaangazowani w zycie forum maja ten sam tekst nie podoba sie swierzakowi to niech poszuka nowego innego...i uwierz kolego ze nie pisze tu z poziomu swierzaka.swoja cyfre mam.jak nie tu to obok.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
No niestety. Nasza narodowa cecha. A przy okazji trochę słonka i radości by się przydało. Nie ma na niebie to chociaż trochę więcej luzu i radości na forum w stylu posta kubika (kilka postów wcześniej) nie zaszkodzi.grze pisze:Brak słońca się udziela i muszą sobie trochę pomarudzić
Mi chodziło że można i kogoś optaptaraptać ale nie koniecznie na sucho jak policjant.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja zawsze staram się we wszystkim pomóc.grze pisze:do cwaniakowania i narzekania na wszystko, to jest pełno śmiałków, ale żeby coś pomóc czy zrobić, to już jak zwykle nie ma nikogo
Co mogę i na czym się znam to pomagam. Jak się nie znam to nie pomagam żeby nie wprowadzać w błąd.
Jak dla mnie post nic nie wnoszący do tematu odnośnie działania forum.shellah pisze:Może i chamskie stwierdzenie ale jak komuś się niepodoba to są inne fora
Trochę prawdy ale (wybacz tomkom1) też niepotrzebne bicie piany .tomkom1 pisze:shellah, 4 lata temu tez taki wyszczekany byles jak tu zaczales wchodzic?
Zakończymy tą dyskusję bo takie gadki do niczego konstruktywnego nie prowadzą, a od słowa do słowa może dojść do niemiłych słów i ogólnych osobistych wycieczek itp itp.
Po co takie licytacje kto dłużej kto krócej na forum. Kogo to obchodzi.
Ja mogę być i nowym i mi żadne rangi staże itp nie są potrzebne do niczego.
Wracając do tematu.
Podtrzymuję.eSPe pisze:i kropka. Mnie szukajka też wpienia bo oczywistych tematów nie znajdywała.grze pisze:Problem jest i trzeba go rozwiązać. Tyle w temacie.
Jak napisał grze trwają prace nad nią i musimy się uzbroić w cierpliwość.
Lecz poza tym.
Sprawa którą poruszałem kilka postów wcześniej.
Tak samo np grze, goldi j51 czy IC69.eSPe pisze:Czemu na naszym macierzystym stylu InvasionRed (oldschoolowy) nie ma obrazków rang. Czemu je wyłączyliście?
Jest tylko opis rangi. Pal licho te zwykłe rangi ale rangi specjalne i ich opisy (np Junior Admin) się nie wyświetlają w ogóle, więc jak bym nie znał kubika i był np nowym userem to bym nie wiedział że to Admin bo pod żółtym nickiem (masakra na jasnym stylu) nie ma nic tylko awatar.
Luknijcie w PA bo może to jest kwestia włączenia wyłączenia.
Jak nie to pewnie w szablonie stylu coś się wykasowało.
hmmm. a kiedyś takie fajne obrazki z pojawiającymi OOOO były (chyba przez Cobrettiego jeszcze robione).
Sorki że tak marudzę z tym, ale budzi się we mnie pedant i detalista grafik.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Khm...Grześ pozwól, że podeprę się cytatem:grze pisze:wiesz Irek. Brak słońca się udziela i muszą sobie trochę pomarudzić
Jakby nie patrzeć, to "marudzenie" też jest formą wyrażania swej opinii, a w regulaminie nie spotkałem się z zapisem typu: "morda w kubeł". :->Doc pisze:1. Masz prawo do posiadania i wyrażania swoich poglądów. Inni mają dokładnie takie samo prawo - szanuj to. Sposób wyrażania swojego zdania świadczy o Tobie - Twoim dobrym wychowaniu lub chamstwie.
Bardzo chętnie bym to sprawdził, lecz za krótkie mam paluszki.eSPe pisze:Luknijcie w PA bo może to jest kwestia włączenia wyłączenia.