[wielkopolskie] Dobre warsztaty
- lukaszk1989r
- Forum Audi 80
Tapicer samochodowy w Poznaniu gdzie? B3 [1.6td]
Witam jak w temacie poszukuję tapicera samochodowego do mojego Audi. Chodzi mi aby owy tapicer był z Poznania, potrafił załatwić material i był tani i szybki Macie jakieś namiary?
Re: Tapicer samochodowy w Poznaniu gdzie? B3 [1.6td]
Wiem, że był taki na ul.Kordeckiego przy cmentarzu górczyńskim (w willi) - robił szybko i tanio. Ale czy nadal działa ? Na pewno nie wiem. Pzdr.lukaszk1989r pisze:Witam jak w temacie poszukuję tapicera samochodowego do mojego Audi. Chodzi mi aby owy tapicer był z Poznania, potrafił załatwić material i był tani i szybki Macie jakieś namiary?
- lukaszk1989r
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
hehe..., no niestety. Nie da sie ukryc, ze rzeczywiscie jest wielu takich fachowcow Widzialem na wlasne oczy szroty przywiezione z Niemcowni, ktore po kilku tygodniach stawaly sie niebitymi "perełkami" z niskim przebiegiem i od dziadka, ktory kupił auto z salonu i jezdzi tylko w niedziele do koscioła. Ale nic takim nie zrobisz, dlatego trzymam sie z daleka od tych "fachowcow" :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Najlepsze jest to że takie auta znajdują nabywców. Nie wiem jak ludzie oglądają te auta. Szukając swojej A4 i wracając z Poznania wstąpiłem do komisów w Słupcy i w Gnieźnie właśnie. Z daleka ładnie te auta wyglądały, wszystkie wypicowane, błyszczące. Ale z bliska - szrot koło szrot. Szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla. Nie trzeba było być znawcą aby zauważyć że na przykład cały tył jest zrobiony ze szpachli. Dla mnie te auta nie były warte nawet połowy swej ceny. No ale ktoś kupie w końcu te auta, zapłaci daną cenę.
-
- Forum Audi 80