Honda Prelude IV gen
- enzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Honda Prelude IV gen
Witam
Chciałbym przedstawić wam długo oczekiwany mój zakup który już od dwóch miesięcy poszukiwałem Jest to Prelude IV gen. z 1994 roku silnik 2.0 16v
Wyposażenie:
-klimatyzacja
-elektryczne lusterka
-elektryczne szyby
-szyberdach elektryczny
-ABS
Plany:
-doprowadzić ją do porządku, a dalej to zobaczymy
Chciałbym przedstawić wam długo oczekiwany mój zakup który już od dwóch miesięcy poszukiwałem Jest to Prelude IV gen. z 1994 roku silnik 2.0 16v
Wyposażenie:
-klimatyzacja
-elektryczne lusterka
-elektryczne szyby
-szyberdach elektryczny
-ABS
Plany:
-doprowadzić ją do porządku, a dalej to zobaczymy
pierd!@#$%^ o Szopenie... :!: odzywa się ten co ma super szybkie auto :evil: po literkach i cyferkach to wiem, że także B18 daje radę, ale czy każdy musi jeździć czymś szybkim ? ta Pralka zjada Wasze auta na śniadanie więc nie wiem do czego Panowie pijecie...gornik pisze:Lucazzz, otóż to w pralce to tylko H22.
powiem szczerze, że ten model najmniej przypada mnie do gustu, wolałbym poprzednią lub następną generację, ale to ma Tobie się to auto podobać <ok>
Pozdro.
Nie unoś się tak bo wyraziłem tylko swoją opinię. Porównujesz Honde do Audi? O czym tu rozmawiać blachy cienkie jak żyletki zaprzyjaźnione z rudą to niska masa, taka Preluda z taką mocą to żart dla mnie bo zjada ją byle jaki diesel i tyle. To jest MÓJ punkt widzenia, ale jak ktoś chce ma taką prelude zagazuje i jeździ. Każdy robi co chce.MarcinC pisze:pierd!@#$%^ o Szopenie... :!: odzywa się ten co ma super szybkie auto :evil: po literkach i cyferkach to wiem, że także B18 daje radę, ale czy każdy musi jeździć czymś szybkim ? ta Pralka zjada Wasze auta na śniadanie więc nie wiem do czego Panowie pijecie...gornik pisze:Lucazzz, otóż to w pralce to tylko H22.
powiem szczerze, że ten model najmniej przypada mnie do gustu, wolałbym poprzednią lub następną generację, ale to ma Tobie się to auto podobać <ok>
Pozdro.
Odnośnie mojego auta, Competiton ma wyglądać nie latać. Taki silnik przewidziało Audi
taki jest, ale mój masowy vw pędzony gnojem zjada taką Hondę i to mnie bawi przy takich "sportowych" autach.
- enzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
a więc tak odnośnie rdzy, szyberdach jest do wymiany na szklany i jeden mały bąbel rdzy na nadkolu jednym. Co do silnika powiem szczerze że jestem mile zaskoczony bo krązyły różne opinie ale silnik dynamiczny, zabawa zaczyna się powyżej 4000 obrotów i w preludzie były silniki tylko 2.0, 2.2Vtec i 2.3. A co do gazu to nie będzie junkersa nie do tego silnika bo te silniki bardzo nie znoszą gazu. Co do blach to niestety Hondy nie umywają się do Audi, do audi na pewno wróce. Auto jak na cenę to jestem w szoku co do stanu, auto kupowałem od 60letniego gościa i w aucie bez urazy ale śmierdzi starymi ludźmi musze wyczyścić środek