[B4] Popielniczka problem
[B4] Popielniczka problem
Witam mam taki oto problem dzieciaki poprzedniego właściciela wcisnęły tylną popielniczkę w tunel środkowy tak, że jest właściwie do góry dnem jak ją stamtąd wyjąć. Próbowałem wyciągnąć normalnie ,ale niestety nie daje rady proszę o poradę.
Żeby elegancko wyszła spiołka musiałaby być w pozycji otwartej, wtedy wychodzi bez problemu, bynajmniej u mnie. Trochę ciężko mi sobie wyobrazić to "do góry nogami". Niemniej jednak musisz jakoś tunel zdjąć. Szkopuł w tym że śruba trzymająca go jest akurat pod tą popielniczką. Może przód jakoś podważysz i wciśniesz się z kluczem, 13 czy 14mm chyba. I z przodu masz mocowanie, na klucz 8mm pod tą zaślepką przed dźwignią ręcznego. A nakładka na ową dźwignię od strony pasażera ma płaski otwór, musisz tam pocyrklować żeby podważyć zatrzask zczepiający dwie części osłony.
- patrykk007
- Forum Audi 80
- patrykk007
- Forum Audi 80
to jak wepchnęły to znaczy że pewnie co najmniej jeden uchwyt ułamany lub jakimś cudem wyskoczyły ze swoich prowadnic u dzieci wszystko jest możliwe więc się wcale nie dziwię
Ostatnio córka mojej siostry wepchnęła zabawkę za klamkę a ja 30 min kombinowałem jak ją wyjąć więc już nic mnie nie zszokuje chyba <ok>
Ostatnio córka mojej siostry wepchnęła zabawkę za klamkę a ja 30 min kombinowałem jak ją wyjąć więc już nic mnie nie zszokuje chyba <ok>