[Audi 90 B3 2.3 20V] - by Kermit85 - chyba czas się pożegnać
Na sam początek delikatna szczotka druciana na wiertarkę, następnie papier ścierny od 100 do 600 i na końcu wełna metalowa "0" Nie polerowałem na lustro bo nawet Oofol potwierdził moje obawy, że lakier nie będzie miał się do czego złapać.
Wnętrze felgi odmalowane w ori kolorze i całość razem z rantem wykończona 6 warstwami claru (oczywiście 2 składnikowy chemoutwardzalny, a nie w sprayu)
Efekt jak dla mnie <ok> 8-)
Wnętrze felgi odmalowane w ori kolorze i całość razem z rantem wykończona 6 warstwami claru (oczywiście 2 składnikowy chemoutwardzalny, a nie w sprayu)
Efekt jak dla mnie <ok> 8-)
A teraz czas na troszkę magii :mrgreen:
Audiczka straciła jedno oczko przez "uprzejmego" pana w fordzie :evil:
Opatrzyłem je "magicznym" ekologicznym workiem foliowym.
Przez kilka dni uskuteczniałem zaklęcie "www.allegro.pl"
I ku mojemu zaskoczeniu po ściągnięciu opatrunku :shock:
Oczko jest jak nowe i bez śladu uszkodzenia
Jeśli ktoś jest zainteresowany wypożyczeniem takiego "magicznego" woreczka to kontakt tylko na PW <rotfl2>
Audiczka straciła jedno oczko przez "uprzejmego" pana w fordzie :evil:
Opatrzyłem je "magicznym" ekologicznym workiem foliowym.
Przez kilka dni uskuteczniałem zaklęcie "www.allegro.pl"
I ku mojemu zaskoczeniu po ściągnięciu opatrunku :shock:
Oczko jest jak nowe i bez śladu uszkodzenia
Jeśli ktoś jest zainteresowany wypożyczeniem takiego "magicznego" woreczka to kontakt tylko na PW <rotfl2>
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Dzięki koledzy za miłe słowa, staram się coś działać przy aucie w miarę wolnego czasu, ale tego jest niestety mało
Co do woreczka to ostatnio babka wymusiła mi pierwszeństwo i ledwie zdążyłem się wyhamować, ale tym razem ucierpiał prawy halogen i kierunek – na szczęście nic więcej - woreczek znowu pomógł, ale czuję że jego magiczna moc się już wyczerpała
Co do woreczka to ostatnio babka wymusiła mi pierwszeństwo i ledwie zdążyłem się wyhamować, ale tym razem ucierpiał prawy halogen i kierunek – na szczęście nic więcej - woreczek znowu pomógł, ale czuję że jego magiczna moc się już wyczerpała
Co do części to raczej z allegro rzadko korzystam, częściej kupuję graty z górnej półki po rabacie w pracy, albo kożystam z pomocy kolegów z forum. Co do zawiasu to nie jest tak pięknie, bo przód jest ori -20, ale tył poprzedni właściciel założył standard +20 i do tego sprężynki i amorki Harta
Udało mi się kupić od Jacka (Oofol'a) kpl. springów Eibacha -35 i do tego zakładam amorki gazowe KYB na przód i tył co powinno załatwić sprawę z zawieszeniem
Udało mi się kupić od Jacka (Oofol'a) kpl. springów Eibacha -35 i do tego zakładam amorki gazowe KYB na przód i tył co powinno załatwić sprawę z zawieszeniem