AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
no jak chce czyms jeżdzić to chyba musze się orientować, samo się nie będzie naprawiać he he dobrze, że mi się w trasie nie rozkraczył, zawsze jak wsiadam to mowie "no kochanie odpalamy ładnie" no i odpala bez gadania na dotyk i jedziemy he heandi77 pisze:Zauważyłem, że orientujesz się całkiem dobrze jak na kobietę
dydo85, hehe no więc zależy ile mechanik Cię skasuje, ale ja jak tak właśnie rozwarzałm kwestie tego, to lepiej remontować swój, bo niby ktos powie, że silnik pewny i bardzo dobry to nie wiadomo czy po tygodniu nie trzeba będzie wymieniac jakiś uszczelek czy pierścieni czy czegoś tam , mnie wyniosło 3tys narazie czekam jeszcze ile za robote tego walu i wymiany sprzęgła, licze, że tyk 3,5tys, ale sprzęgło może byc dobre to mniej wyjdzie wiadomo
andi77, oj he he wiedział , i ja też wiedziałam, wszystko było wiadome, że jeszcze raz bedzie mieć auto, bo ja tez nie mogłam tak szalec od razu bo rodzice się na mnie lekko mówiąc drą, ze całą kase na auto wydaje a nie na siebie he he i wszystko jest po prostu rozdzielone na 2 raty naprawy, to było przemyślane,
Dokładnie to się nasuwa na myśl od razu heheskoti pisze:O ja :roll:
Ale niestety kompletny remont tyle kosztuje. Dobre części są drogie policzmy same tłoki 4x200 i już jest 800 do tego szlif i już jest kupa siana
Ale po tym zabiegu stwierdziłem namacalnie że silnik dużo ciszej pracuje i ochoczo przyspiesza
Kobita dba o auto i się należy respekt panowie <ok> zawieszenie pracuje cicho jak w jakiejś a6
Będzie jeszcze lepiej zawsze staram się douczać jak tylko mogę i na ile wiedza pozwala :lol:andi77 pisze:Zauważyłem, że orientujesz się całkiem dobrze jak na kobietę :oops:
co do auta to trochę przeszło w swoim życiu, ale nie jest źle a przy takim traktowaniu będzie jeździć jeszcze długi czas