[80 B4]koledzy pomocy
[80 B4]koledzy pomocy
Moja Audiolka bardzo dziwnie się zachowuje w czasie jazdy. Jakakolwiek nawet mała nierówność czy chociażby koleina sprawia że mocno nią rzuca, wydawało mi sie że to tył traci przyczepność albo coś takiego tylko że mam nowe amortyzatory wiec bardzo mnie to dziwi wczoraj przyciagnelo moja uwage ze na jednej z tylnich opon od jej wewnętrznej strony aż do środka nie ma bieżnika. Czym to moze bys spowodowane ? i czy ten brak bieznika moze miec cos wspulnego z tym jak sie ona prowadzi
Ostatnio zmieniony 01 lut 2007, 10:17 przez Pudlo, łącznie zmieniany 3 razy.
Może byc cos ze zbierznoscia jezeli tak to nie ma katow pochylenia kola ,ze cie wyrzuca z kolein itp.Jak nie ma katow to nawet ustawianie zbierznosci nic nie daje. A kola mogl ktos przezucic z przodu do tylu lub masz sparciale gumy mocowania tylnej belki i tak sie dzieje. Jezeli amorki mieniales z przodu to powinno sie ustawiac cala geometrie kol. Wiem bo sam to sobie robilem inaczej nie dalo sie jezdzc. A jeszcze jedno jesli posiadasz szerokie kola np ja mam 7.5 cala felgi to w koleinach nie ma mowy o stabilnej jezdzie.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt: