Przywitaj się z nami
-
lukasz4892
- Forum Audi 80

witam
witajcie, jestem Paweł, pochodzę i mieszkam w gdańsku. Jeżdzę 80tką b4 ABT i chcę być taki fajny rezacz jak wy
<ok>
Witam serdecznie kolegów, na imię mam Grzegorz i jestem z Gdyni. 80'ke posiadam od około roku ale nigdy nie wpadłem na pomysł żeby zajrzeć na jakieś forum w internecie o tematyce OOOO.
Jednak teraz z powodu wyjazdu zmuszony jestem sprzedać moją niunię, i wolałbym żeby kupił ją jakiś miłośnik/znawca, a nie jakiś dzieciak który zajedzie ją w pół roku. Niedługo dodam ogłoszenie. Pozdrawiam 
-
fanaudi80b4
- Forum Audi 80

Hej, jeszcze nie mam swojej wymarzonej 80tki w tym roku skończyłem 18 i zaczynam robić prawko. Na razie chłonę forumowe mądrości i zbieram kasę. Może w nie odległej przyszłości kupię to cudo :-| . Zauważyłem że w mojej okolicy (Olsztyn) są organizowane zloty zastanawiam się czy nie przejść się i popatrzeć na wasze cudeńka .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Godlech912
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Witam,
Witam wszystkich,
Jakiś czas temu stałem się mega szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B4 2.0 16v Quattro Competition. Zapraszam do działu garaż do obejrzenia 2 skromnych zdjęć.
Pozdrawiam,
Bartek
Jakiś czas temu stałem się mega szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B4 2.0 16v Quattro Competition. Zapraszam do działu garaż do obejrzenia 2 skromnych zdjęć.
Pozdrawiam,
Bartek
-
muniek1985
- Forum Audi 80

[audi B3 2.0E]
witam wszystkich klubowiczów jestem z okolic kalisza i od niedawna posiadaczem audi B3 2.0 automat z 1990 roku. autko jest w nienagannym stanie ale czasem będę potrzebował pomocy innych klubowiczów a z czasem sam pomogę gdyż poprzednio miałem auta innych marek i mam słabe rozeznanie tezhniczne w audi.pozdro dla wszystkich maniaków audi <ok>