UWAGA ! OSZUST ! --- dziergus
Widziałem ogłoszenie i informacje o chorobie ojca. Szkoda mi się zrobiło chłopaka,
potem zobaczyłem drugie ogłoszenie i podziękowanie za zainteresowanie. A teraz dwa
powielające się tematy. Moim zdaniem już sytuacja która ma miejsce powinna skutkować
brakiem możliwości wystawiania ogłoszeń przez użytkownika Dziergus i usunięciem jego aktualnych ogłoszeń.
Takie rzeczy, żeby miały miejsce w klubie za pieniądze, które nie starczą nawet na dobre whisky tracić swoje
dobre imię i wypierać się w zaparte - moim zdaniem brak honoru to za mało powiedziane.
potem zobaczyłem drugie ogłoszenie i podziękowanie za zainteresowanie. A teraz dwa
powielające się tematy. Moim zdaniem już sytuacja która ma miejsce powinna skutkować
brakiem możliwości wystawiania ogłoszeń przez użytkownika Dziergus i usunięciem jego aktualnych ogłoszeń.
Takie rzeczy, żeby miały miejsce w klubie za pieniądze, które nie starczą nawet na dobre whisky tracić swoje
dobre imię i wypierać się w zaparte - moim zdaniem brak honoru to za mało powiedziane.
[sprzedawca] NIE POLECAM klubowicz DZIERGUS
Miałem "przyjemność zrobić zakup u tego oszusta". Zamówiłem sondę lambda u niego. Przyszła do mnie po kilku tygodniach, bo wysłany do niego kurier nie był w stanie się z nim skontaktować by przesyłkę odebrać. Mniejsza o to. Wysłał poczta i otwieram paczkę a tam dramat. Sonda cała pogięta, musiał ją nieumiejętnie odkręcać. Ale to to nic. Izolacja na przewodzie jest uszkodzona a gwint jest całkowicie uszkodzony, że nie da się jej przykręcić. Straciłem 67 zł z przesyłka i mam trochę złomu. Zero profesjonalizmu i uczciwości. OSZUST I NACIĄGACZ. Jeszcze śmie mówić, że nie pytałem o jej stan i że pytałem tylko czy działa. Co mi po tym, że może działa jak nie mogę jej użyć. NIE POLECAM żadnych transakcji z tym DZIERGUSEM. Strata pieniędzy. Później dorzucę zdjęcia dla potwierdzenia moich słów.
Dokładnie tak jak piszesz-zakaz wystawiania ogłoszeń.Ale co to daje skoro nieuczciwy nadal jest w gronie a jego ogłoszenie jeszcze widnieje?Olszak pisze:Nie pierwsza taka sytuacja. Kolega Dżipi i Mobilek też zostali oszukani a Dziergus nie może wystawiać ogłoszeń czy jakoś tak[/b]
https://audi80.pl/rybnik-w-srody-wid ... htm#575277
to jedynie moga usunac zieloni a poza tym troszke juz przyspamowali tego ogłoszenie... wiec watpie czy ktos wogole tam jeszcze patrzy...DżiPi pisze:Dokładnie tak jak piszesz-zakaz wystawiania ogłoszeń.Ale co to daje skoro nieuczciwy nadal jest w gronie a jego ogłoszenie jeszcze widnieje?
https://audi80.pl/rybn...,990.htm#575277
Już nie.DżiPi pisze:Dokładnie tak jak piszesz-zakaz wystawiania ogłoszeń.Ale co to daje skoro nieuczciwy nadal jest w gronie a jego ogłoszenie jeszcze widnieje?Olszak pisze:Nie pierwsza taka sytuacja. Kolega Dżipi i Mobilek też zostali oszukani a Dziergus nie może wystawiać ogłoszeń czy jakoś tak[/b]