Radio - wybor z usb do 300zł
- Fighter001
- Forum Audi 80
Radio - wybor z usb do 300zł
Witam pogonilem mojego clariona i szukam nastepcy. W clarionie minusem byl brak portu usb wiec teraz szukam radia ktore to bedzie mialo bo dosc mam plyt. Doradzcie co wybrac w tym przedziale cenowym. Od radia oczekuje jakiegos tam dzwieku no i niezawodnosci. PZDR
Moi faworyci nad ktorymi sie zastanawiam:
peiying-py-8228u
jvc-kd-r411
kenwood-kdc-414ua
Moi faworyci nad ktorymi sie zastanawiam:
peiying-py-8228u
jvc-kd-r411
kenwood-kdc-414ua
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 17:24 przez Fighter001, łącznie zmieniany 2 razy.
- Fighter001
- Forum Audi 80
Ale ceny przyjemnie poszły w dół Zarówno Pionek jak i JVC to fajne opcje więc wybierz ten model, który Ci się bardziej podoba wizualnie. Peying (czy jak to sie pisze...) odpada.
Jeżeli mowa o jakości dźwięku to nie ma takiego pojęcia podczas słuchania mp3
Ja osobiście przychylam się bardziej ku JVC. Z pionkiem różnie bywa gdy zestaw CA jest rozbudowany o wzmacniacz (lubi w nich padać masa rca o czym sam sie przekonałem).
PS: Kenwood również ok ale z nim do czynienia nie miałem
Jeżeli mowa o jakości dźwięku to nie ma takiego pojęcia podczas słuchania mp3
Ja osobiście przychylam się bardziej ku JVC. Z pionkiem różnie bywa gdy zestaw CA jest rozbudowany o wzmacniacz (lubi w nich padać masa rca o czym sam sie przekonałem).
PS: Kenwood również ok ale z nim do czynienia nie miałem
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
dokladnie, tym bardziej ze podczas jazdy slychac silnik, wentylator, szum wiatru otwartej szyby i rozmowy pasazerow :mrgreen: dlatego niema co przeplacacŻelu pisze:Jeżeli mowa o jakości dźwięku to nie ma takiego pojęcia podczas słuchania mp3
ja bardziej bym patrzyl za tym aby nie bylo sreberkowego wykonczenia na panelu przednim co sie kojarzy z tandetnym wykonaniem oraz za pomaranczowym, ewentualnie czerwonym podswietleniem, a takie jak narazie to widzialem w blaupunkcie
- Fighter001
- Forum Audi 80
No to chyba wybiore pionieera tym bardziej ze na tyle mam zestaw 3- ech glosnikow w 2 kolumnach tej samej firmy i graja bardzo dobrze z przednimi boschmanami. A o peiyinga pytalem bo mam suba tej firmy i sobie bardzo chwale. JVC mi sie nie podoba ale ladnie gra a kenwood to z ciekawosci Wybor padnie na pionka, a jak podswietlenie radyjka komponuje sie z reszta w aucie bo moj clarion mial identyczny odcien tylko ze kosztowal mnie ponad 500zl ale teraz jestem starszy i chyba mniej wymagajacy. Dzieki za pomoc w wyborze pzdr.
3 lata prawie Pionek <ok> lata z subem,katowany i nie ma bólu z końcówką <ok>Żelu pisze:Jeżeli masz suba to podejrzewam, że napędzasz go wzmacniaczem. W tej sytuacji nie zostaje mi nic innego jak życzyć Ci z całego serca by Pionkowi nie popaliło wyjścia RCA i obyło się bez naprawy, której gwarancja nie obejmuje
Ja kupując tanie radio szukałem z usb na kablu z tylnej ścianki. Zakupiłem Clariona CZ200ER. Jeśli lubisz Clariony to szczerze mogę go polecić. Nieco ponad pół roku temu dałem za niego 327zł. Minusem jest pomarańczowe podświetlenie. W sklepie wydawało się jak to z naszych audi. Jednak w audi B4 jest czerwień. Do B3 lepiej by się zgrało kolorystycznie.
U mnie wygląda tak:
U mnie wygląda tak: