[B4 1Z '94] Zielony klekocik [str.4]
Toczy się jako tako, wczoraj namachałem się nieżle - tempo + wosk Ładnie się świeci, ale jak to na wsi - na drodze bagno, więc długo to nie potrwa <ok> Błotnik mam do naprawy, bo zfujarzyłem w zimie :oops: Nigdzie nie przywaliłem tylko podczas wybierania lodu z kół na przodzie i wybijania go ze zwrotnicy auto spadło mi z lewarka :oops: Tak że szczytową częścią nadkola trochę powyżej kolana przygniotło. Noga się zagoiła, ale błotnik do lakiernika
Uploaded with ImageShack.us
Ogólnie szykuję się do wymiany nagrzewnicy i regeneracji klapek, eh od dawna za mną to chodziło No i w końcu dojść do ładu z lampą, za co mnie tak gonisz i blendę wrzucić w odpowiednią czerwień
Uploaded with ImageShack.us
Ogólnie szykuję się do wymiany nagrzewnicy i regeneracji klapek, eh od dawna za mną to chodziło No i w końcu dojść do ładu z lampą, za co mnie tak gonisz i blendę wrzucić w odpowiednią czerwień
ja musiałem wymieniać tydzień po tygodniu nagrzewnice najpierw u siebie w PP a potem u teścia w ABT, przy drugim razie doszedłem już to perfekcji tak więc jak coś gibaj, to wal do mnie jak w dym <ok>gibaj pisze:ale tak na serio to przej.... ta wymiana nagrzewnicy
BorysTDI, pozbierałeś się już po tym małym "wypadku" którego skutki widziałem na spocie :?: Coś już z tym robiłeś :?: :-|
Krzychu chodzi Ci o błotnik? Naprawa tego co mam - 250zł za cały element - jak widziałeś porysowany strasznie jest w okolicach maski. Tak więc nie ciekawie by było, ale zaczaiłem się na allegro i za 180zł mam igła ori błotnik z kierunkiem co trudno upolować było Wymiana w bardziej sprzyjających warunkach bo od razu chciałbym wiosenne porządki pod maską zaprowadzić i cały przód ruszyć, ale jak się zrobię co autor ma na myśl to opiszę
Artku, Ty tam działaj w szoferce
Artku, Ty tam działaj w szoferce