z cukru nie jesteś,m nie rozpuścisz się <ok> :lol: :lol: :lol: :lol:zwierzak213a2 pisze:byle by nie padalo
[zachodniopomorskie] Koszalin - Minispoty
Panocki ja na przyszły likend jestem wyłączony jak by co, powodem jest to że niunia idzie na warsztaten :cry: do wymiany jest :
* rozrząd
* pompa wody
* uszczelniacze zaworowe + szklanki
* czujnik temperaturki + sonda lambda
Jak na razie to chyba na tyle, kompresja mi wyszła 4x9 ( nowe to 10,4 , mierzyłem na wskazówce a nie na liniowym ), pierścionki wymianie przy okazji zmiany skrzyni biegów - mam do wymiany również uszczelkę miski olejowej. Jak na razie to tyle, dodam że mierzenie wskazówką " ponoć " nie jest dokładne, czy Ktoś z Was ma znajomego mechanika z liniowym przyrządem ?? Będę wdzięczny za info :mrgreen:
* rozrząd
* pompa wody
* uszczelniacze zaworowe + szklanki
* czujnik temperaturki + sonda lambda
Jak na razie to chyba na tyle, kompresja mi wyszła 4x9 ( nowe to 10,4 , mierzyłem na wskazówce a nie na liniowym ), pierścionki wymianie przy okazji zmiany skrzyni biegów - mam do wymiany również uszczelkę miski olejowej. Jak na razie to tyle, dodam że mierzenie wskazówką " ponoć " nie jest dokładne, czy Ktoś z Was ma znajomego mechanika z liniowym przyrządem ?? Będę wdzięczny za info :mrgreen:
- maniek2312
- Forum Audi 80
- maniek2312
- Forum Audi 80