[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Cóś się wymyśli.Tylko czy będę nadawał się do jazdy...benjy2 pisze:DżiPi napisał/a:
Też będę-tylko nie wiem czym <ok>
Bierz Coupe !
Ostatnio zmieniony 05 mar 2011, 20:59 przez DżiPi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
brac, bo jak to mowia u mnie na wsi - na wszelki wypadek ksiadz gospodynie 3mie :mrgreen:DżiPi pisze:brać Cymbał Benda z antenoidą?
EDIT:
Panowie, srodowisko VW w Plocku robi otwarcie sezonu 16-17 kwietnia i ma byc ich podobno ponad setke na miejscowce o ktorej pisal Jasiu (obecni na spocie przeglosowali ze nie zagracamy Jasiowi podworka tylko walimy do zajazdu, nieobecni nie maja racji) wiec mysle ze nie mamy co sie pchac w ten tlum bo w nim zginiemy - poprosilem wiec Janusza zeby sprawdzil czy klub zeglarski jest wolny w weekend 9-10.04 - co Wy na ten termin??
nadto powinnismy chyba zaczac wymyslac co chcemy robic oprocz stania przy autach i chlania na umor , z racji ze 'na kazdym zebraniu jest tak ze ktos musi zaczac pierwszy' niech bedzie ze bede to ja - proponuje zorganizowac zawody indywidualne i druzynowe w slalomie miedzy pacholkami (kolami zapasowymi, czymkolwiek) na czas - trywialne to ale moze byc wesolo.
co do obsady wyjazdu, wszyscy ktorzy byli dzis na spocie o ile dobrze zrozumialem zadeklarowali chec uczestnictwa w wypadzie, czyli alfabetycznie:
- benyj2
- DRED
- DżiPi
- lars
- wadera
- ...no i moja nikczemna osoba
Chłopaki zbierajcie się. Szykuje się niezła imprezka^^ Wrzucam link do zajazdu w którym bedziemy świecić audioleczkami:
http://www.marina-murzynowo.pl/pages/view/7/
Wjazd dycha, jeśli bedzie nas niewiele to ewentualnie 20 zł, do tego należałoby cos zakupić do jedzenia i %% w tawernie na której właściciel pewnie zarabia, ale ceny nie powalają ąż tak mocno więc idzie wyżyć.
Mój kolega zorganizował tam zlot mercedes na 13 furów, bądźmy lepsi to sie z niego pośmieje :lol:
http://www.marina-murzynowo.pl/pages/view/7/
Wjazd dycha, jeśli bedzie nas niewiele to ewentualnie 20 zł, do tego należałoby cos zakupić do jedzenia i %% w tawernie na której właściciel pewnie zarabia, ale ceny nie powalają ąż tak mocno więc idzie wyżyć.
Mój kolega zorganizował tam zlot mercedes na 13 furów, bądźmy lepsi to sie z niego pośmieje :lol: