[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie no samochód jest na chodzie ale po zimie jest wiele do poprawy i wymiany i to właśnie jest nie gotowe i to właśnie mi się nie podoba.. a co do mojej obecności to z małym (około 40 minut) poślizgiem - spowodowanym szkołą - ale będę. Teraz już sobie nie odpuszczę, ostatnio mnie zabrakło więc teraz być muszę..
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No Panowie i Panie wczoraj to daliśmy radę.. na prawdę frekwencja dopisała.. Dzięki za krótkie spotkanie i do zobaczenia na następnym..
Artur, tak dotarłem
Pozdrawiam
PS: Maniek, to sejczento, o którym mówiłem miało silnik 1300, a nie 1600, coś mi się poje**ło w dyńce, ale dogadałem się z kolegą i już wszystko wiem..
PS2: Do Moniki - Na następny spot zaopatrz się w jakąś miękką szmateczkę i ładną pastę do polerki lakieru:) Wiesz o co chodzi więc nie będę tłumaczył.. A wydaje mi się że chłopaki z chęcią popatrzą jak kobieta pielęgnuje karoserię auta z czterema kółkami na masce..
Artur, tak dotarłem
Pozdrawiam
PS: Maniek, to sejczento, o którym mówiłem miało silnik 1300, a nie 1600, coś mi się poje**ło w dyńce, ale dogadałem się z kolegą i już wszystko wiem..
PS2: Do Moniki - Na następny spot zaopatrz się w jakąś miękką szmateczkę i ładną pastę do polerki lakieru:) Wiesz o co chodzi więc nie będę tłumaczył.. A wydaje mi się że chłopaki z chęcią popatrzą jak kobieta pielęgnuje karoserię auta z czterema kółkami na masce..
Nooooo.... :mrgreen: I nawet się jeden po latach odnalazł <ok>DJ_Tomek pisze: na prawdę frekwencja dopisała..
Są dwie fotki z zeszłorocznej Nysy, jak Monika <zeby> zapina ze szmatką po lakierze swojego czarniutkiego KędziorkaDJ_Tomek pisze: Do Moniki - Na następny spot zaopatrz się w jakąś miękką szmateczkę i ładną pastę do polerki lakieru:)
<yes>
Ja również dziękuję za spota <ok>
Poza tym jakbym Ci wypolerowała maskę to musiałbyś pomalować całe auto żeby jej dorównać <ok>
Hmm... Ale ja na prawdę nie rozumiem o czym Ty piszesz :roll: :lol:DJ_Tomek pisze:PS2: Do Moniki - Na następny spot zaopatrz się w jakąś miękką szmateczkę i ładną pastę do polerki lakieru:) Wiesz o co chodzi więc nie będę tłumaczył.. A wydaje mi się że chłopaki z chęcią popatrzą jak kobieta pielęgnuje karoserię auta z czterema kółkami na masce..
Poza tym jakbym Ci wypolerowała maskę to musiałbyś pomalować całe auto żeby jej dorównać <ok>
Więc mówi samo przez się- zapinam TYLKO Kędziora :mrgreen:maniek75 pisze:Są dwie fotki z zeszłorocznej Nysy, jak Monika zapina ze szmatką po lakierze swojego czarniutkiego Kędziorka