[B4 AHU 99r] cabrio by hemp
co zrobić .. malowaliśmy ostatnio leganze .. stan super ale jakto uzywane auto jakies tam znaki uzywalnosci byly a ze wlascicilel zboczeniec to chcial cala jak nowa i poleciała cała na nowo ( auto fulll wypas klimatonik skory szare itd ) odebrał jednego dnia rano i tego samego dnia wieczorem sasiadka wsiadala do auta wial wiatr i jej drzwi przywalily w jego bok ... uszkodzajac drzwi i listwę ... pani powiedziala ze to nie ona tylko wiatr i zeby sie tak nie denerwowl bo to nie jej wina :mrgreen: ... w weekend leganza znow do nas waraca
a co ma rozmiar koła do ilości śrub, że tak się nieśmiało spytam? Naciśniesz brejka na dziurze ze 100 i Ci poucina te śruby, a dowiesz się o tym dopiero na kolejnym zakręcie jak koło je naciągnie. No i nie wiem jak tam u Was na poczcie, ale normalnie to słupki same nie walą w tył auta :mrgreen:
Z tymi przejściówkami to należało by chyba zrobić taką szpilkę w kształcie pioruna :mrgreen: Żeby na tym przeszkadzającym otworze też koło i tarczę dociągnąć do piasty. W jakiejś podrzędnej narzędziowni na pewno wyfrezują i wyżarzą (czy co tam się robi ze śrubami) A będzie przynajmniej bezpiecznie.
właściwie...
jaka jest grubość tarczy i dystansu (przejściówki)? Niech ktoś napiszę to zrobię wieczorem projekt bez liczenia bo nie mam dostępu do norm a nie pamięta jakie parametry ma śruba 10.9, ale to może ktoś podpowie z jakiego materiału to zrobić. Już chyb wiem, jak zaadoptować moje super felgi z gala do audi
Z tymi przejściówkami to należało by chyba zrobić taką szpilkę w kształcie pioruna :mrgreen: Żeby na tym przeszkadzającym otworze też koło i tarczę dociągnąć do piasty. W jakiejś podrzędnej narzędziowni na pewno wyfrezują i wyżarzą (czy co tam się robi ze śrubami) A będzie przynajmniej bezpiecznie.
właściwie...
jaka jest grubość tarczy i dystansu (przejściówki)? Niech ktoś napiszę to zrobię wieczorem projekt bez liczenia bo nie mam dostępu do norm a nie pamięta jakie parametry ma śruba 10.9, ale to może ktoś podpowie z jakiego materiału to zrobić. Już chyb wiem, jak zaadoptować moje super felgi z gala do audi
Ostatnio zmieniony 16 lut 2011, 11:00 przez subratri, łącznie zmieniany 1 raz.