Przywitaj się z nami
Witam wszystkich mam na Imie Sebastian pochodze z Białej Podlaskiej ponad miesiąc temu kupiłem Audi B4 2.0 ABT aktualnie ja reaniumuje bo sporo rzeczy trzeba zrobić w niej, podstawowe rzeczy mam już ogarnięte teraz zajmuje się takimi pierdołami w wolnym czasie, na forum trafiłem przez google wstawiałem sobie obrotek i tak znalazłem tą strone bardzo mi pomogliście, wielkie dzięki, pozdrawiam :mrgreen:
-
tobiasboon
- Forum Audi 80

powitanie
Witam,
Mam na imie Czarek jestem z W-wy. Od miesiąca jestem posiadaczem B4 Avant 2.0 z 1993r.
Na forum trafilem dzieki google (wcześniej miałem Golfa i często korzystałem z tej stronki)Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Mam na imie Czarek jestem z W-wy. Od miesiąca jestem posiadaczem B4 Avant 2.0 z 1993r.
Na forum trafilem dzieki google (wcześniej miałem Golfa i często korzystałem z tej stronki)Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Witam, na imię mam Andrzej jestem z Wołowa, obecnie po dłuższej przerwie mam Audi 80 B4 ABT w sedanie (golas) ale okazyjnie nabyłem 90 B3 3A prawie na full-u
i teraz powoli będę przekładał bajery... O www.centrum.audi80.pl dowiedziałem się dawno z www.forum.rezacze.pl, ale sprzedałem swoją 90-tkę i nie zaglądałem tu...
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
-
Dariusz5635
- Forum Audi 80

-
leszekAudi
- Forum Audi 80

-
poszukiwany997
- Forum Audi 80

Cześć wszystkim
Jestem Kamil, pochodzę z Lubartowa w woj. lubelskim. Jeżdżę od 4 lat Audi 80 B3 1.8S z 1991 roku. Pozdrawiam serdecznie wszystkich fascynujących się marką Audi modelem 80!