[All B3/B4] Wymiana nagrzewnicy
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
no ja tez wymieniałem nagrzewnice nawet dobrze mi poszło ,przy okazji zrobiłem car audio bo kable to głosnikow były marnej jakosci.....
opis tez wporzadku człowiek ktory robi to pierwszy raz to musi zapamietac gdzie potrzegolne srubki były, bo jak zapomni to pozniej jest przerabane sie odnalesc.....
mnie za to zeszło 4 dni bo licze dni z nowa instalacja car audio......
opis tez wporzadku człowiek ktory robi to pierwszy raz to musi zapamietac gdzie potrzegolne srubki były, bo jak zapomni to pozniej jest przerabane sie odnalesc.....
mnie za to zeszło 4 dni bo licze dni z nowa instalacja car audio......
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
A ja mam takie małe pytanie. Czy te prowadnice przy szybie (takie języczki blaszane opatulone filcem) mają być nad konsolą czy pod konsola? (Czy miedzy konsolą a szybą one mają być czy miedzy konsola a ramą a między konsola a szybą czysto)
Bo się pogubiłem doszczetnie z tym i jak dam jak było to głupio coś wygląda jak są nad konsolą.
Bo się pogubiłem doszczetnie z tym i jak dam jak było to głupio coś wygląda jak są nad konsolą.
Ostatnio rozbieralem deche i wymienialem nagrzewnice.
Po tym pojawilo sie troche problemow, z ktorymi dalem sobie rade, ale zostal jeden problem, mianowicie jak mam wlozone przyciski nad radiem to przeciwmgielne i podgrzewanie tylnej szyby nie swieci sie po wcisnieciu.
Reszta sie pali, przed rozebraniem dechy wszystko dzialalo, bezpieczniki wszystkie w porzadku.
Rozebralem jeden przycisk zeby zobaczyc czy da sie wymienic zaroweczke, ale niewiem jak ja wyjac z tego kolnierza.
A moze wlorzylem przyciski w nie prawidlowe wtyki? Chyba 2 czy 3 maja takie same wtyki.
Po tym pojawilo sie troche problemow, z ktorymi dalem sobie rade, ale zostal jeden problem, mianowicie jak mam wlozone przyciski nad radiem to przeciwmgielne i podgrzewanie tylnej szyby nie swieci sie po wcisnieciu.
Reszta sie pali, przed rozebraniem dechy wszystko dzialalo, bezpieczniki wszystkie w porzadku.
Rozebralem jeden przycisk zeby zobaczyc czy da sie wymienic zaroweczke, ale niewiem jak ja wyjac z tego kolnierza.
A moze wlorzylem przyciski w nie prawidlowe wtyki? Chyba 2 czy 3 maja takie same wtyki.