Sprzedane
Jest jeszcze parę gratów, których brakuje mi do szczęściaTighe pisze:Czekał, czekał i się doczekał <ok> Tego brakowało jej, teraz będzie git, zdradź nam co tam jeszcze ciekawego leci do Ciebie?
Dzięki bratko... staram się iść non stop naprzódnorbi pisze:A nie mówiłem :mrgreen:
Bastek jest coraz lepiej :!:
Powiem Ci że mocno się nad tym zderzakiem zastanawiałem Jednak brakło by mi mamony na soczewki :mrgreen: To musi poczekaćwujo1 pisze:no to jeszcze zderzak CFL i będzie gites <ok>
Już nie pamiętam kiedy kupiłem sobie jakieś spodnie czy buty... wszystko ładuję w auto Po tym zakupie moja skarbonka też się pusta zrobiłaMetal pisze:Kolejny co bank obrabował chyba :mrgreen: Ja zaglądam do mojej skarbonki świnki i pusto <urodziny>
No właśnie ciągle biję się z myślami... W głowie mam dwie opcje...noorbi pisze:Seba te soczewy z tego co widzę masz w dobrym stanie, mówię Ci zostaw tak jak jest.
- pomalowanie samych ramek w czarny mat;
- pomalowanie ramek i odbłyśnika przy soczewce i postoju w czarny mat, a zostawienie odbłyśnika przy długich w spokoju
Bixenon będzie na pewno ale wszystko w swoim czasienoorbi pisze:Proponuje dorezać bixa. To dopiero będzie szał.