[all] SKRADZIONO AUDI
- bendinger5
- Forum Audi 80

Współczuję, wiem co to za ''ból'', mnie pod koniec września ukradli, na szczęście następnego dnia się odnalazła -> https://audi80.pl/skradzione-odnalez ... t46608.htm (w ramach przypomnienia).
Trzymam kciuki, żeby się znalazło auto.
U mnie nie znaleziono złodziejaszków i pewnie nie znajdą ich nigdy... Sam jak dorwę kogoś grzebiącego przy moim aucie, to go zayebię metalową pałą.
Trzymam kciuki, żeby się znalazło auto.
U mnie nie znaleziono złodziejaszków i pewnie nie znajdą ich nigdy... Sam jak dorwę kogoś grzebiącego przy moim aucie, to go zayebię metalową pałą.
- damian19772
- Forum Audi 80

poszła na części .. tdików trzeba pilnować zwłaszcza tych rzucających się w oczy - nie dziadówgornik pisze:zupens, założę się, że ma już inne koła, nie przyciemnione szyby i zdemontowaną
lotkę, więc podaj lepiej np. jakieś uszkodzenia na karoserii itp. Co miała z wyposażenia?
Miałeś, jakieś zabezpieczenie czy oddałeś komuś auto bez walki?
Koledzy trochę się ruszyło w sprawie mojej audi. Policja (tak mówią) złapali jakiegoś złodziejaszka (znam już imię i nazwisko) który przyznał się do kradzieży między innymi mojej zielonej babci, problem tylko w tym że nie chce powiedzieć co z tymi samochodami zrobił i gdzie one są. Zatrzymali go na 3 miesiące i sprawa w toku, z tego co się dowiedziałem to złodziejaszek nigdy dotychczas nie pracował legalnie i nie ma z niego jak ściągnąć jakichkolwiek pieniędzy w przypadku sprawy cywilnej.