[B4 1.9 TDi] słabo grzeje??
Witam kolego Adam20 z tym grzaniem to sprawdz czujnik omomierzem lub pirometrem temp silnika i bedziesz wiedzial jaka masz naprawde temp. a co do grzania mojego zetorka to mam roznie jak nie przekraczem 2 tys obrotów rano przy temp -1st to nawet do 15km sie grzeje , a jak auto katuje to w 5km sie zagrzeje kazdy ma inny styl jazdy inna droge np z górki a pod gorke tez bedzie inaczej sie zagrzewac ogolnie niema regóły uwazam ze te 15km jak piszesz kyjo to jest ok lato przyjdzie lada dzien i nie bedzie problemu caly czas ciepły... pozdro:)
Nie będę syfić i tu się podepne czy tak powinien wyglądać termostat jak na foto z lewej, niby do 1Z i AAZ o nr 068121 113 H etka go nie widzi tylko widzi b 044 121 113 ale mniejsza z tym
.Bardziej chodzi mi o to ,że jest na nim jakaś porwana uszczelka i dziurki :!: :?: obok na foto jest termostat z b2 - Benz. i nie ma tam czegoś takiego. Dodam ,że wyjąłem go dziś z 1Z a kupiłem go na jesień 2010r a no i wyjąłem go bo nie mam dużego obiegu. I mam pytanie czy on taki powinien być i tak wyglądać :?: :!: Z góry dziękuję za odp
.Bardziej chodzi mi o to ,że jest na nim jakaś porwana uszczelka i dziurki :!: :?: obok na foto jest termostat z b2 - Benz. i nie ma tam czegoś takiego. Dodam ,że wyjąłem go dziś z 1Z a kupiłem go na jesień 2010r a no i wyjąłem go bo nie mam dużego obiegu. I mam pytanie czy on taki powinien być i tak wyglądać :?: :!: Z góry dziękuję za odp