Twoje zdanie nie jest bezpodstawne bo tak jest :!: :!: :!:alus pisze:cypek51, to moim zdaniem, chyba jeszcze nie zrobili zadnego dobrego glosnika, ale to tylko moje zdaie
[ALL]Tuba + wzmacniacz
Według mnie blaupunkt nie ma nic dobrego :mrgreen: ja bym zaczął od źródła kolego czyli pochwal sie jaka masz jednostkę sterującą czyli radyjko jakie głośniki w środku i jakie kable puściłeś do podłączenia wzmacniacza (wbrew pozorom one mają bardzo duże znaczenie zalecane są od 20mm i grubsze). jeśli chodzi o sprzęt do bagażnika to koniecznie skrzynka nie tuba (różnica jest kolosalna) a co do wzmacniacza to nie polecam nowych wzmacniaczy bo one ładnie wyglądają a jeśli chodzi o jakość to musiałbyś co najmniej tysiaka dać żeby grało.. szukaj jakiegoś starego dobrego wzmacniacza np. KENWOOD'a
Ktoś tu głosni antypostępowe herezjeArturo997 pisze:a co do wzmacniacza to nie polecam nowych wzmacniaczy bo one ładnie wyglądają a jeśli chodzi o jakość to musiałbyś co najmniej tysiaka dać żeby grało.. szukaj jakiegoś starego dobrego wzmacniacza np. KENWOOD'a
Jest cała masa dobrych technicznie zaawansowanych nie koniecznie markowych wmacniaczy. Jeśli kolegę satysfakcjonuje dzwiek, a raczej jego imitacja z podbarwionego b.refleksem blaupunkta to nie ma potrzeby mierzyc zbyt wysoko.
cypek51
Przedewszystkim w jakim budżecie chcesz sie zmieścić?
jak kupisz taka skrzynie to bedzie grała jak ospały magnat w 60cio litrowej skrzyni. Jesli parametry nie są przekłamane a daje sobie reke obcioąć, że są to bedziesz potrzebował mocnego a co za tym idzie drogiego wmacniacza.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2012, 16:54 przez Pep000, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz rację, ale lepiej posłuchać choćby w sklepie, niż kupować całkowicie w ciemno w przekonaniu, że może zagra. Jak kupi w sklepie to ma szansę na wymianę w razie niepowodzenia. Kupi na allegro, cóż zostaje sprzedaż też przez allegro, ale ze stratą minimum kosztów wysyłki. Jak dobrze pogada to mało, że dostanie do odsłuchu sklepowy to jeszcze może z niego zrezygnować i kupić taniej z netu.
Czasami tak robię jak nie wiem czy uda się nagłośnić odpowiednio jakiś wynalazek. Z czterech kpl. można już coś wybrać, i nie mam większych problemów z wymianą, nawet następnego dnia.
Czasami tak robię jak nie wiem czy uda się nagłośnić odpowiednio jakiś wynalazek. Z czterech kpl. można już coś wybrać, i nie mam większych problemów z wymianą, nawet następnego dnia.