[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Na pewno powinniśmy wcześniej zaklepać tor, choć chłopaki z A8Team nagminnie nie zaklepują i zawsze dają radę jeździć. Jak ustalimy godzinę to się zadzwoni np. w środę i zarezerwujemy tor.
Może gokarty na dzień dobry ok. 14 a potem jakiś mały POM ukierunkowany w stronę jakiegoś miejsca na sesję foto? Może jakaś skromna wyżerka na koniec (Mac, KFC, Chinol, whatever
Może gokarty na dzień dobry ok. 14 a potem jakiś mały POM ukierunkowany w stronę jakiegoś miejsca na sesję foto? Może jakaś skromna wyżerka na koniec (Mac, KFC, Chinol, whatever
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
deejay.ftb pisze:pisalem do RCW (tor na Modularnej) - rezerwacje przyjmuja najwczesniej 48h przed terminem wiec mamy czas do piatku. rezerwacja indywidualna to max 12 osob i wszyscy jada naraz wiec bedzie sie dzialo :mrgreen:
moze byc i 1400, to co? lista obecnosci?
1,2. deejay & Pani
3.DżiPi-łobecny,juz nieprzytomny ale może nie sam...
...
Ostatnio zmieniony 14 mar 2011, 21:11 przez DżiPi, łącznie zmieniany 1 raz.
nieskromnie przypominam sie )chybo101 pisze:Melduję się w sztukach raz tylko zobaczymy jak z logistyką będzie u mnie.
a z obecnoscia to raczej nie bede w stanie prowadzic po mojej dwudziestce trójce w sobote, wiec pewnie odpadam... :-|
Ostatnio zmieniony 14 mar 2011, 21:18 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
ja też odpadam pracuję, w tą sobotę miałem wolne wiec pucułowałem audi
https://audi80.pl/b3-87r-silnik-jn-vt52148.htm
ostatnie foto to efekt mojej pracy .
Pozdro
https://audi80.pl/b3-87r-silnik-jn-vt52148.htm
ostatnie foto to efekt mojej pracy .
Pozdro
1,2. deejay & Pani...deejay.ftb pisze:pisalem do RCW (tor na Modularnej) - rezerwacje przyjmuja najwczesniej 48h przed terminem wiec mamy czas do piatku. rezerwacja indywidualna to max 12 osob i wszyscy jada naraz wiec bedzie sie dzialo :mrgreen:
moze byc i 1400, to co? lista obecnosci?
3.DżiPi-łobecny,juz nieprzytomny ale może nie sam...
4.chybo101
5.Atlas
6.kolega Atlasa ?
7.Beny
-
- Forum Audi 80
w sobote 19.03 wbijac prosze kto wolny na symboliczna urodzinowa flaszkie <urodziny>
adres wszyscy znaja, miejsce tez <ok> a impreza toczyla sie bedzie na poziomie <hura>
adres wszyscy znaja, miejsce tez <ok> a impreza toczyla sie bedzie na poziomie <hura>
Ostatnio zmieniony 15 mar 2011, 22:20 przez Maszu, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80