[B3 PM] Jaka optymalna butla lpg do B3
[B3 PM] Jaka optymalna butla lpg do B3
Witam
Znalazłem tylko temat odnośnie butli do B4, a chciałbym założyć lpg do mojej B3.
Jaka butla będzie optymalna żeby nie zawalić pół bagażnika, a żeby miała minimum 40l?
Czy w grę wchodzą tylko walce? A może dałoby się zamontować butlę w kształcie koła z boku bagażnika na przeciwko zapasówki?
Znalazłem tylko temat odnośnie butli do B4, a chciałbym założyć lpg do mojej B3.
Jaka butla będzie optymalna żeby nie zawalić pół bagażnika, a żeby miała minimum 40l?
Czy w grę wchodzą tylko walce? A może dałoby się zamontować butlę w kształcie koła z boku bagażnika na przeciwko zapasówki?
Ostatnio zmieniony 18 mar 2011, 20:04 przez daroh, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2011, 14:37 przez ysiul, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Ja miałem butlę 60 toroidalną, wchodziło jakiś 50l gazu aż tankowacze pytali jaką mam butlę i ręczenie wyłączali tankowanie bo coś zawór późno odcinał.
Z bagażnika korzystałem tak rzadko że posprzątałem w nim może ze dwa razy przez 4 lata (co widać na zdjęciach) i jego znacznie ograniczona przestrzeń całkowicie mi nie przeszkadzała.
Z bagażnika korzystałem tak rzadko że posprzątałem w nim może ze dwa razy przez 4 lata (co widać na zdjęciach) i jego znacznie ograniczona przestrzeń całkowicie mi nie przeszkadzała.
-
- Forum Audi 80
jako ze mało która audi korzysta z benzyny a te z wtryskiem mechanicznym mimo chęci żadko na nim działają po przejechaniu wielu km na LPG ja polecam wyrzucić zbiornik paliwa i w jego miejsce można włożyć walec ponad 80L i to chyba najfajniejsze rozwiązanie do B3 znajomy ma tak od kilku lat bagażnik mamy praktycznie tych samych rozmiarów a tankujemy po 60-70litrow
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH