V VAG Nysa 4/5 czerwca 2011
Mozna przy głównej alejce wjeżdżając od bramy to alejką w prawy-skos i za murowanym bydynkiem z WC i prysznicem po lewej stronie jest duża polanka, ewentualnie na podobnej wysokości, ale po prawej miedzy drzewkami <ok> . Pod warunkiem, że VałWeje nie pozajmują wszystkiego, bo wiem, że porobili juz tez rezerwacje na domki tylko po to, by właśnie miejscówki dobre rezerwować.Kolczat pisze:bylo przy glownej alejce?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dobrze by bylo zeby jednak troche cienia bylo bo w sloncu siedziec caly dzien to tez nie zdrowo... najlepiej chyba bedzie jak Wy jako pierwsie wjedziecie i zajmiecie co bedziecie uwazac za dobre, ja ufam waszemu gustowi bo tak to wrozenie z fusow czy bedzie wolne czy nie... ja bede sie staral byc jak najwczesniej tam, ale jednak pare miesiecy zostalo wiec, no... :mrgreen:
dokładnie tak kolego ja w zeszłym roku stałem właśnie na tej polance po środku i powiem tyle ze wypiłem kilka i umarłem bo słońce tak dawało i nawet nie było gdzie się schować a potem tak baniak mnie bolał a 3lata do tylu bylem w tym lasku po prawej i było super tak wiec ja proponuje tam :lol:Kolczat pisze:dobrze by bylo zeby jednak troche cienia bylo bo w sloncu siedziec caly dzien to tez nie zdrowo...
zakwapl, Zdrajca <palma> :mrgreen:
Dobra panie i panowie pora deklarować swoją obecność cobyśmy wiedzieli ile miejsc zająć i ile osób zostaje na noc. Bo jak dobrze pójdzie kilka osób będzie już w piątek i chcemy mniej więcej rozłożyć się tak by było dobrze i jak ktoś chciał by się zawijać to by nie miał problemów z wyjazdem i by nie było potem zbędnego przestawiania pojazdów po pijocku :mrgreen: Tak więc pora robić listę prosił bym o uwzględnienie tego czy zostaje się na noc i mniej więcej godzine planowego przyjazdu ułatwi to nam wspólną zabawę a i to czy ktoś będzie sie rozbijał namiotem bo moze być wąsko :mrgreen: A i jeszcze jedna sprawa będziemy stali pod drzewkami jak dobrze pójdzie a jak pójdzie gorzej to na słońcu więc jesli ktoś ma taki namiocik ogrodowy w sensie 4nóżki i daszek to miło by było jak by zabrał a i każdemu proponuje zabrać sobie jakiś leżaczek krzesełko czy coś jesli zamierza spędzić trochu wiecej czasu w nysie i to by było chyba na tyle jak by były jakie pytania to walcie śmialo :mrgreen: Pozdro
1 Zay 2dni+namiot
Dobra panie i panowie pora deklarować swoją obecność cobyśmy wiedzieli ile miejsc zająć i ile osób zostaje na noc. Bo jak dobrze pójdzie kilka osób będzie już w piątek i chcemy mniej więcej rozłożyć się tak by było dobrze i jak ktoś chciał by się zawijać to by nie miał problemów z wyjazdem i by nie było potem zbędnego przestawiania pojazdów po pijocku :mrgreen: Tak więc pora robić listę prosił bym o uwzględnienie tego czy zostaje się na noc i mniej więcej godzine planowego przyjazdu ułatwi to nam wspólną zabawę a i to czy ktoś będzie sie rozbijał namiotem bo moze być wąsko :mrgreen: A i jeszcze jedna sprawa będziemy stali pod drzewkami jak dobrze pójdzie a jak pójdzie gorzej to na słońcu więc jesli ktoś ma taki namiocik ogrodowy w sensie 4nóżki i daszek to miło by było jak by zabrał a i każdemu proponuje zabrać sobie jakiś leżaczek krzesełko czy coś jesli zamierza spędzić trochu wiecej czasu w nysie i to by było chyba na tyle jak by były jakie pytania to walcie śmialo :mrgreen: Pozdro
1 Zay 2dni+namiot