[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
Re: :)
Archi - weź mi tu nie mydl oczu zdjęciem felgi, które się już chyba 5 razy przewija przez ostatnie strony tematu..., tylko biegiem do garażu - zakładaj opony - zakładaj na auto i wtedy pokaz mi foty <urodziny> !!!!!!!!!!!!!!!!archi-85 pisze:lepsze foto felgi.
kto moze pochromowac plastyk? chodzi mi o srube centralna felgi. i jaki koszt?
:)
witam!
Mam pytanko!!!!!!! na zegarach dodatkowych od temperatury i ciśnienia oleju są trzy wsuwki na konektory !! jeden plus drugi minus i jakies G. Czyli plus i minus mam na stale podłaczyc a G do czujników przy silników?? Jak ktos wie nie mi podpowie
Druga sprawa to zerwałem folie z szyb Pewnie jedni mnie pochwala a drudzy opie.....
Ale z przednich szyb zeszła super a z tylnych mała kicha! Zna ktoś sposób na zerwanie foli ? Może na ciepło?? Dajcie mi jakis sposobik po co mam sie meczyc i kombinowc
Trzecia sprawa to felgi ale to sami osądźcie
Mam pytanko!!!!!!! na zegarach dodatkowych od temperatury i ciśnienia oleju są trzy wsuwki na konektory !! jeden plus drugi minus i jakies G. Czyli plus i minus mam na stale podłaczyc a G do czujników przy silników?? Jak ktos wie nie mi podpowie
Druga sprawa to zerwałem folie z szyb Pewnie jedni mnie pochwala a drudzy opie.....
Ale z przednich szyb zeszła super a z tylnych mała kicha! Zna ktoś sposób na zerwanie foli ? Może na ciepło?? Dajcie mi jakis sposobik po co mam sie meczyc i kombinowc
Trzecia sprawa to felgi ale to sami osądźcie
:)
panowie to jak bedzie z tymi zegarami? gdzie to "G" podlaczyc? pod czujnik? Jest wysoko bo serca i skrzyni jeszcze nie wsadzilem Ale jak malo opadnie to jeszcze jej pomoge z tylem nie bedzie problemu ale martwie sie o przodzik czy dam rade opuscic! moze amorek mi nie pozwolic.