problem jest taki ze nie wiem gdzie podłączyc urwany przewód (zielony na fot.)
doszedłem ze jest podłączony do przekaznika zaznaczonego na fotce i po włączeniu zapłonu jest na nim napiecie 0,04V o ile sie nie myle są to przekazniki od ABS ale pewnosci nie mam
pytanie gdzie powinien byc podłączony drugi koiec :?: :shock:
[80 B4]urwany przewód
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- damianek1234561
- Forum Audi 80
witaj ten przekaznik jest od BMW i zapewne wykorzystano go do instalacji gazowej, odcina on wtryski wiec jak go wyciagniesz to auto ci nie zapali ten niebieski przewod powinien isc na spod bezpiecznika 25A pewnie ktos cos robil i zmostkowal pod spodem tylko pytanie dlaczego ten przewod idzie az tak daleko? ja bym tego nie ruszal skoro wszystko dziala jak powinno
czyli niepotrzebny?
no niby wszystko działa ale po cos on chyba był i gdziec był podłączony czyli poprostu go wywale bo wychodzi bezposrednio z tego przekaznika i z niczym sie nie łączy...
przewód wygladał na przerwany był w takim jakby peszelu tylko go przyciołem drugi koniec był w okolicy klemy plusowej ale sladu połączenia go nigdzie nie ma moze był podłaczony do plusa ale bez pewnosci wole nie próbowac...
no niby wszystko działa ale po cos on chyba był i gdziec był podłączony czyli poprostu go wywale bo wychodzi bezposrednio z tego przekaznika i z niczym sie nie łączy...
przewód wygladał na przerwany był w takim jakby peszelu tylko go przyciołem drugi koniec był w okolicy klemy plusowej ale sladu połączenia go nigdzie nie ma moze był podłaczony do plusa ale bez pewnosci wole nie próbowac...
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
może po prostu masy auto nie miało dobrej i ktoś próbował pociągnąć bezpośrednio z aku.romeo pisze:przewód wygladał na przerwany był w takim jakby peszelu tylko go przyciołem drugi koniec był w okolicy klemy plusowej ale sladu połączenia go nigdzie nie ma moze był podłaczony do plusa ale bez pewnosci wole nie próbowac...
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z