Dziś naprawiłem problem u siebie identyczny jak Twój. Winowajcą był przekaźnik nr. 229, zmieniłem na inny, nie z VW a z Chevroleta o identycznych parametrach. Problem jak ręką odjął <ok>Gie pisze:Witam.Podlacze sie do tematu...niewiem gdzie szukac przyczyny...jak przekrece kluczyk w stacyjce wycieraczki same sie wlanczaja (albo raz albo 2 razy machna )... tak samo jest podczas jazdy, same sie wlacza albo na 1 bieg albo raz machna...czy to problem z przekaznkiem czy z przelacznikiem czy cos innego jeszcze...
Pozdro
[ Dodano: 2010-04-07, 13:57 ]
Nikt nic niewie na ten temat?
[80 B4 All] Wariujace wycieraczki
siema ja wam pokaże w czym problem moze tkwic. Rozebralem przekaznik i oto moim oczom ukazala sie blaszka ktora styka sie podczas pracy wycieraczek z jednej strony styk jest dobry a z drugiej wypalony co zapewne przeklada sie za prawidlowa prace wycieraczek.
[ Dodano: 2011-03-18, 19:02 ]
przeczyscilem wypalony styk i jak narazie wycieraczki dzialaja jak należy <ok> no pytanie tylko na jak długo ale jak problem sie powtózy to zapodam sobie nowke ze sklepu i spokój bedzie.
[ Dodano: 2011-03-18, 19:02 ]
przeczyscilem wypalony styk i jak narazie wycieraczki dzialaja jak należy <ok> no pytanie tylko na jak długo ale jak problem sie powtózy to zapodam sobie nowke ze sklepu i spokój bedzie.