ostatnio kupiłem klucz do kół i trzyma się 8-)Tighe pisze:narzędzia
Audi 1.8S [SF] 1987 (Blenda)
W biedrące moża kupić dobre rzeczy czasami
Ile ja mam sprzętu typu szlifierki czy piły do cięcia desek itp.
I sprawują się dobrze
No po 3 latach jest problem z włącznikiem w szlifierce, bo się zacina, i ojciec by se raz palce uciął, bo jedną ręką coś trzymał,a drugą chciał szlifować czy coś innego
zestaw śróbokrętów mam dobry, drukarke itd
Co do płynu ciekawe ile promilów by było po skorzystaniu z stryskiwaczy XDD
Ile ja mam sprzętu typu szlifierki czy piły do cięcia desek itp.
I sprawują się dobrze
No po 3 latach jest problem z włącznikiem w szlifierce, bo się zacina, i ojciec by se raz palce uciął, bo jedną ręką coś trzymał,a drugą chciał szlifować czy coś innego
zestaw śróbokrętów mam dobry, drukarke itd
Co do płynu ciekawe ile promilów by było po skorzystaniu z stryskiwaczy XDD
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Te zakupy o wiele lepsze ale co do pasty Tempo to poszukaj jednak coś lepszego, efekt dobry ale po jakis 3-4 miesiącach zanika.
Dywaniki wiadomo na śmietnik, na lato poszukaj sobie ori materiałowych, na zime gumowe.
Zamiast transmitera kup kasete adapter - ja taką mam, o wiele lepsza jakosć w stosunku do transmitera i bez problemu odtwarza wszystko z telefonu i mp3. Masz super tapicerkę, chciałbym taką
Dywaniki wiadomo na śmietnik, na lato poszukaj sobie ori materiałowych, na zime gumowe.
Zamiast transmitera kup kasete adapter - ja taką mam, o wiele lepsza jakosć w stosunku do transmitera i bez problemu odtwarza wszystko z telefonu i mp3. Masz super tapicerkę, chciałbym taką