nowy nabytek b3
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Te są ori.pawelrybak15 pisze: ori reflektory od 80tki<ok>
Chybaś na głowę upadł. Te lepiej świecą od zespolonych z 90'tki. Więc jak te światła to dziadostwo to nasze nawet do żłopla się nie nadają.pawelrybak15 pisze:Nawet seria z 80 lepsza od tego dziadostwa rodem z Stara
artur koszalin
Przemyśl wymianę świateł. Seryjne nie świecą rewelacyjnie i weź to pod uwagę.
Masz rarytasa, który lepiej świeci od zespolaków z 90'tki. Jeśli dużo jeździsz w nocy i zależy Ci na bezpieczeństwie to nie słuchaj młodych i niedoświadczonych kierowców
Jeśli Ci nie zależy na oświetlaniu drogi to wymień na takie jak chcesz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nikogo nie sprowadzam na złą drogę <ok>Krycha pisze:Nie sprowadzaj chłopaka na złą drogę. Niech wkłada jakiś zawias i dobrą felgę, a ori paździocha niech se na zimę zostawipawelrybak15 pisze:Nie obniżaj zawieszenia, polskie drogi nie nadają sie na takie manewry. Daj te fele co mam ja i będzie wyglądać naprawde fajnie bez zbędnego obniżania
Co wybierze jego sprawa, ale moje zdanie zna
Seria nie jest zła, tylko musi to być w pełni sprawne i zadbane zawieszenie.
Pisząc dziadostwo miałem na myśli wyjątkowo szpetny wygląd tych świateł. Uwaga o młodych i niedoświadczonych to do kogo była kierowana ? Ja mam prawko już prawie 4 lata, fakt, że nie jestem zawodowcem ale już trochę w życiu przejeździłem, w nocy niestety też musiałem jeździć i z reflektorów od 90 jestem bardzo zadowolony, tak więc z czystym sumieniem polecam Z kolei ori reflektory z 80 jeśli mają odbłyśniki niezniszczone to również muszą świecić na tyle dobrze że można bezpiecznie jeździć, jeśli świecą słabo to albo mamy problem z instalacją (za słabe napięcie na żarówkach), albo wypalone/brudne odbłyśniki, albo brudne klosze, albo wszystkie te problemy na raz .trepek pisze:Te są ori.pawelrybak15 pisze: ori reflektory od 80tki<ok>
Chybaś na głowę upadł. Te lepiej świecą od zespolonych z 90'tki. Więc jak te światła to dziadostwo to nasze nawet do żłopla się nie nadają.pawelrybak15 pisze:Nawet seria z 80 lepsza od tego dziadostwa rodem z Stara
artur koszalin
Przemyśl wymianę świateł. Seryjne nie świecą rewelacyjnie i weź to pod uwagę.
Masz rarytasa, który lepiej świeci od zespolaków z 90'tki. Jeśli dużo jeździsz w nocy i zależy Ci na bezpieczeństwie to nie słuchaj młodych i niedoświadczonych kierowców
Jeśli Ci nie zależy na oświetlaniu drogi to wymień na takie jak chcesz.
Moja rada jest taka, że jeśli nie chcesz by to auto śmiesznie wyglądało to wywalaj te reflektory i dawaj albo serię z 80, albo zespolone z 90, tyle że to pociąga za sobą także zmianę zderzaka albo na ten z 90tki, albo na taki z Coupety (jak nie chcesz stylizacji na 90 to dawaj ten z Coupety, najlepiej B3).
P.S. To nie są ori reflektory, to jest zestaw tjuninkowy Votex, możliwe że zamontowany w fabryce i tyle jeśli chodzi o jego oryginalność.
-
- Forum Audi 80
tyle sie naczytalem ze oczoplasow dostalem :mrgreen:, na ta chwile to te swiatla zostana bo mam wieksze wydatki ale ktos mi cos wspominal ze do nich mozna wlozyc ringi ale chyba nie bede sie bawil w takie cos, jesli wpadnie troche gotowki pierwsze pojdzie pod wymiane zawias z felgami a pozniej bede myslal co dalej, <ok>
-
- Forum Audi 80
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Jak stare małżeństwo :mrgreen:artur koszalin pisze:Jak do tematu wpadnie pawelrybak15, i trepek, to już pogadanka na dwie strony
Latem jeździć na niższych zawieszeniu a w zimę na wyższym (abyś zderzakiem przednim za płóg nie robił)przepraszam czy tu bija? co to znaczy zostawic pazdziocha na zime bo ja juz chyba 100lat za murzynami jestem z slownikiem
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80