DerbiAK Dzikiego :)
DerbiAK Dzikiego :)
Derbiak właściwie POLO 86c
rocznik: 88" tak jak właściciel :mrgreen:
silnik: 1.3 NZ skrzynia: 4biegowa :cry:
przebieg: 120tys. km
zdjęcia z tamtego roku jeszcze za poprzedniego właściciela, do wglądu:
Aktualnie nie ma co oglądać bo stoi doszczętnie rozebrana :lol: ale to żeby porobić troche przy niej od podstaw:
wyprana cała tapicerka, różnica kolosalna a w kosz jakieś szmaciane pokrowce...
Bębny i zaciski malnięte na srebrno
Odpalony po roku czasu stania
aktualny stan
czyszczenie siedzeń
i takie tam sprawy renowacyjne
a tu takie tam z rezanka kokpitu...
końca nie widać bo mało czasu temu poświęcam
podobało sie :?:
bo jak nie ...
to nie :mrgreen:
rocznik: 88" tak jak właściciel :mrgreen:
silnik: 1.3 NZ skrzynia: 4biegowa :cry:
przebieg: 120tys. km
zdjęcia z tamtego roku jeszcze za poprzedniego właściciela, do wglądu:
Aktualnie nie ma co oglądać bo stoi doszczętnie rozebrana :lol: ale to żeby porobić troche przy niej od podstaw:
wyprana cała tapicerka, różnica kolosalna a w kosz jakieś szmaciane pokrowce...
Bębny i zaciski malnięte na srebrno
Odpalony po roku czasu stania
aktualny stan
czyszczenie siedzeń
i takie tam sprawy renowacyjne
a tu takie tam z rezanka kokpitu...
końca nie widać bo mało czasu temu poświęcam
podobało sie :?:
bo jak nie ...
to nie :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 13 sie 2010, 17:29 przez Dziki, łącznie zmieniany 1 raz.
miło że się podoba :->
ale jak to bywa dalszy wkład pieniężny dał mi do zrozumienia że muszę odłożyć sporą kasę na remont blacharki , wszystko po to żeby robota była idealnie zrobiona :roll:
a w między czasie lampki tylne udało się zdobyć <ok>
stare miały pęknięcia i odblaski wklejone z jakichś innych lamp, należały się nowe...
powiem wam że zwykłe lampiszony a przeszło rok ich szukałem :shock:
dalszy ciąg kiedyś nastąpi 8-) a w tzw miedzy czasie w dziale inne Audi zawitam z kolejnym "szrotem"
ale jak to bywa dalszy wkład pieniężny dał mi do zrozumienia że muszę odłożyć sporą kasę na remont blacharki , wszystko po to żeby robota była idealnie zrobiona :roll:
a w między czasie lampki tylne udało się zdobyć <ok>
stare miały pęknięcia i odblaski wklejone z jakichś innych lamp, należały się nowe...
powiem wam że zwykłe lampiszony a przeszło rok ich szukałem :shock:
dalszy ciąg kiedyś nastąpi 8-) a w tzw miedzy czasie w dziale inne Audi zawitam z kolejnym "szrotem"
majóVWka się zbliża a stan auta :roll: brak słów...
ale czasami miałem przejawy zainteresowania Derbim :-> to też zostały poczynione następujące zakupy: licznik z obrotomierzem (big ben nigdy do mnie nie przemawiał),
któryś już aparat zapłonowy oraz toczydła za których tranzakcje jestem winien nie byle przysługę dla kolegi deejay.ftb
na koniec jako że autko udało się odpalić i wyjechało z pod wiaty postanowiłem obuć go w inne koła i przedstawić stan :mrgreen:
mam bardzo miłe odczucia co do prezentacji auta na tych felach :-> (pomijam fakt braku gleby, która będzie).
Wszystko zapowiadało sie fajnie lecz po kilku minutowym nacieszeniu sie widokiem autko odmówiło posłuszeństwa gdyż jakiś syf ze zbiornika dostał sie do pompy paliwowej, ale udało się wjechać na garaż więc może zacznie się coś dziać 8-) CDN
ale czasami miałem przejawy zainteresowania Derbim :-> to też zostały poczynione następujące zakupy: licznik z obrotomierzem (big ben nigdy do mnie nie przemawiał),
któryś już aparat zapłonowy oraz toczydła za których tranzakcje jestem winien nie byle przysługę dla kolegi deejay.ftb
na koniec jako że autko udało się odpalić i wyjechało z pod wiaty postanowiłem obuć go w inne koła i przedstawić stan :mrgreen:
mam bardzo miłe odczucia co do prezentacji auta na tych felach :-> (pomijam fakt braku gleby, która będzie).
Wszystko zapowiadało sie fajnie lecz po kilku minutowym nacieszeniu sie widokiem autko odmówiło posłuszeństwa gdyż jakiś syf ze zbiornika dostał sie do pompy paliwowej, ale udało się wjechać na garaż więc może zacznie się coś dziać 8-) CDN